Open House

(Her)ontdek Faculty Club!

(Her)ontdek Faculty Club

Faculty Club is een vergader- en congrescentrum verbonden aan de KU Leuven en ingebed in het Leuvens Groot Begijnhof, erkend als UNESCO werelderfgoed. Faculty Club verwelkomt academici, bedrijven, verenigingen en particulieren en biedt verschillende vergader- en congresfaciliteiten, feestzalen, banketten en een gastronomisch à la carte restaurant aan.

Faculty Club heeft een ideale ligging langs de Leuvense stadsring, vlakbij de E40/E314 en met gratis parkeermogelijkheid tot 250 wagens – slechts op 15 min. van de luchthaven – 20 min. van Brussel.

Open House @LunchTime

Wij nodigen u en uw partner of collega graag uit op onze Open Huis dagen waarbij u ons volledig vernieuwd aanbod kan (her)ontdekken, zowel qua arrangementen, infrastructuur, prijsstructuur en gastronomie. U bent hartelijk welkom tussen 12u en 13u30 op één van volgende data:

31/01, 28/02, 25/04, 30/05, 26/09, 28/11, 19/12

– 12u00: Ontvangst met aperitief en hapjes
– 12u30: Rondleiding in Faculty Club
– 13u00: Luxe bordhapjes en als afsluiter zoetjes met koffie/thee (einde voorzien rond 13u30)

Moest het voor u niet lukken om ’s middags aanwezig te zijn dan kan u zich ook voor één van onze avondsessies (17u – 18u30) inschrijven op 28/03, 27/06 of 31/10.

U kan zich hiernaast inschrijven voor één van de bovenstaande data. Hou er rekening mee dat het aantal plaatsen per Open House beperkt zijn. Gelieve uw aanwezigheid ten laatste 2 werkdagen op voorhand te bevestigen. Voor meer informatie kan u terecht op het nummer 016 32 95 23.

Schrijf u hier in voor één van Open House dagen en (her)ontdek Faculty Club.