People management herleiden tot de essentie

Business to Academia, an initiative by Faculty Club, i.s.m. Leuven.Inc / Leuven MindGate stelt voor ”People management herleiden tot de essentie”.

Naarmate de digitalisering en automatisering toeneemt en de wereld steeds globaler en volatieler wordt, neemt het belang aan sterk en pragmatisch leadership razendsnel toe om met mensen het verschil te kunnen maken.

Een pleidooi om terug naar de essentie van leadership te gaan en de vele HR hypes eindelijk achterwege te laten, in het licht van een steeds moeilijker wordende arbeidsmarkt. Wat gebeurt er op onze arbeidsmarkt? Wat betekent bovendien “strategische HR”? Welke vragen zouden er op elke raad van bestuur moeten gesteld worden?

De spreker legt de link tussen de arbeidsmarkt, de digitalisering en leiderschap. Hij faciliteert het debat, komt niet met nieuwe theorieën en beweert vooral niet de waarheid in pacht te hebben.

Over de spreker

Wout Van Impe is Group Director en Senior Management Consultant bij Mercuri Urval waar hij kleine en grote organisaties begeleidt in leiderschap, rekrutering en selectie, potentieel herkenning en ontwikkeling van mensen. Hij is gecertificeerd boardmember en geeft o.a. les aan de Universiteit Hasselt en Guberna, het instituut voor bestuurders. Hij staat bekend voor zijn pragmatische, multidisciplinaire en no nonsense aanpak en als kritische stem binnen het HR landschap.

Praktische aspecten

Datum: Maandag 25 september 2017 (17u30-21u00)
Locatie: Faculty Club Leuven, Groot Begijnhof 14, 3000 Leuven

17u30: Ontvangst met broodjes
18u30: Uiteenzetting ‘Back to basics in Leadership’ door Wout Van Impe
19u10: Interactief debat met de deelnemers
19u45: Netwerkreceptie
21u00: Einde

Deelnameprijs

– 75 euro (ex. BTW): leden Leuven.Inc / Leuven Mindgate / KU Leuven Alumni, met vermelding van het q-nummer
– 95 euro (ex. BTW): alle anderen

Inschrijven voor deze sessie kan u doen via deze link. Inschrijven kan tot uiterlijk 18 september 2017.