WestWing Discovery Day 28/09

Op 22 juni opende Faculty Club haar gloednieuwe WestWing. Het meeting- en congrescentrum in het Leuvense Groot Begijnhof staat al jaren bekend als dé ontmoetingsplek bij uitstek voor iedereen die op zoek is naar een mooie locatie voor een vergadering, congres of productvoorstelling. Vanaf nu kan u eveneens terecht in vier state of the art vergaderzalen in de volledig gerenoveerde westelijke vleugel. Hiermee wil Faculty Club tegemoetkomen aan de stijgende vraag naar meer flexibele vormen van vergaderen, met alle technologie die hiervoor vereist is.

Bent u benieuwd naar onze nieuwe zalen en wat ze te bieden hebben? Dan nodigen we u graag uit op de WestWing Discovery Day op donderdag 28 september in Faculty Club.

Vanaf 17u00 tot 22u00 worden doorlopend demonstraties gehouden van onze creativity wall en van de Microsoft Surface Hub, twee technologische hoogstandjes die u begeleiden bij uw creatieve proces of bij uw videoconferentie met externe medewerkers. Intussen kan u genieten van een hapje en een drankje, u aangeboden door ons keukenteam o.l.v. topchef Lars Vleminckx.

Schrijf u vandaag nog in en noteer donderdag 28 september van 17u00 – 22u00 alvast in uw agenda. U kan zelf kiezen op welk tijdstip u langskomt. Bij afgifte van uw business card maakt u kans op een etentje voor 2 personen all-in in ons vernieuwde à la carte restaurant Cum Laude.

Bent u verhinderd, maar toch benieuwd naar onze WestWing en al zijn mogelijkheden? Neem dan contact op met Yves Vandenbussche, Sales Manager, op 016/32 95 23 of via yves.vandenbussche@facultyclub.be.

We hopen u te mogen begroeten op onze Discovery Day.

Faculty Club, Nice to Meet!

Schrijf u hier in voor onze WestWing Discovery Day.