Feesten

Voor de culinaire omkadering van uw banketten en feesten, zowel op professioneel vlak met collega‘s of in familiesfeer, heeft Faculty Club een uniek aanbod.


Feesten

Op zoek naar de ideale locatie voor uw feesten? Voor de culinaire omkadering van uw recepties, banketten en feesten heeft Faculty Club een uniek aanbod. Zowel op professioneel vlak met collega‘s of in familiesfeer kan u bij ons terecht.

In de 13de-eeuwse Infirmeriezaal plaatsen we groepen tot 200 personen, terwijl de verschillende aparte salons een gezellig kader voor kleinere groepjes bieden. Ontdek onze zalen hier.

Plant u een personeelsfeest? Dan kan u hier terecht.

  • Weekdagen

    Van maandag tot vrijdag verwent chef Lars Vleminckx en zijn team u en uw gasten. Zij staan garant voor een lichte, dagverse keuken.

  • Weekend

    Tijdens de weekends en op feestdagen werken wij samen met verschillende cateraars waarbij er verschillende mogelijkheden zijn. Wij werken samen met u en de cateraar een doordachte menusamenstelling uit. We beschikken over een ruim aanbod met diverse receptieformules.

    Voor een offerte op maat neemt u contact op met het sales-team op 016/32 95 00 of via info@facultyclub.be.

Onze zalen

Onze vergaderzalen zijn uitgerust met draadloos internet. Aangepaste luchtkoeling laat u ook tijdens zomerse dagen efficient vergaderen in een uniek historisch kader. Actief netwerken, ook na de vergaderingen en meetings, kan in onze lounge met bar, of bij mooi weer in de Garden Lounge, op het mooiste terras van Leuven!

Interesse?

Heeft u interesse om uw vergadering, seminarie, feest of huwelijk te laten doorgaan in Faculty Club. Vraag dan vrijblijvend meer informatie en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bereken vrijblijvend uw offerte

"Prachtige locatie, ruime parking en makkelijk bereikbaar. Een geslaagd feest in een prachtig historisch kader."

Leo Noordijk