Feesten

Weekend

Faculty Club werkt altijd op maat van de klant. In het weekend werken wij samen met gerenommeerde cateraars om u een uitstekende kwaliteit te bieden.


Weekend

Tijdens de weekends en op feestdagen werken wij samen met verschillende cateraars waarbij er verschillende mogelijkheden zijn. Wij werken samen met u en de cateraar een doordachte menusamenstelling uit. We beschikken over een ruim aanbod met diverse receptieformules.

Voor een offerte op maat neemt u contact op met het sales-team op 016/32 95 00 of via info@facultyclub.be.

  Onze zalen

  Onze vergaderzalen zijn uitgerust met draadloos internet. Aangepaste luchtkoeling laat u ook tijdens zomerse dagen efficient vergaderen in een uniek historisch kader. Actief netwerken, ook na de vergaderingen en meetings, kan in onze lounge met bar, of bij mooi weer in de Garden Lounge, op het mooiste terras van Leuven!

  Interesse?

  Heeft u interesse om uw vergadering, seminarie, feest of huwelijk te laten doorgaan in Faculty Club. Vraag dan vrijblijvend meer informatie en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf.

  Bereken vrijblijvend uw offerte

  "Professionals twijfelen nooit! Faculty Club is de plek bij uitstek voor de organisatie van uw seminaries, vergaderingen, persconferenties of meerdaagse congressen. "