Welkom

Als u samen met uw gezelschap in de allerbeste omstandigheden en met alle modern comfort wil vergaderen, of uw genodigden culinair wenst te verwennen, of misschien wel beiden zoekt te combineren, dan biedt het eeuwenoud historisch kader van de Faculty Club daar het passend, eigentijds antwoord op. We ontvangen onze gasten in de prachtig gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof van Leuven, voorzien van alle moderne comfort, om aan de eisen van de meest veeleisende bezoeker tegemoet te komen. De site is sinds 2000 UNESCO Werelderfgoed.
 
Faculty Club biedt u:

  • een professionele vergader- en congresservice
  • een culinair à la carte-restaurant
  • een stijlvolle organisatie van uw banketten en feesten

Dat alles op wandelafstand van de bruisende Leuvense binnenstad.

Hartelijk welkom op deze unieke locatie! 

vacature

 

Faculty Club zoekt een tijdelijke Medewerker Marketing & PR/Event Consultant. Voor meer info, klik hier



Voor personeelsleden en studenten van de KU Leuven is het Eduroam netwerk beschikbaar in onze zalen. Klik hier voor meer informatie.

Faculty Club is toegankelijk voor andersvaliden. Vraag hierover meer informatie op 016 32 95 00.

Wij bieden eveneens volwaardige alternatieven voor vegetariërs of personen die speciale diëten dienen te volgen. Verwittig ons team hierover en de chef gaat aan de slag!

 

A la carte menu

Nieuwe kaart vanaf 28 mei 2015


Het à la carte restaurant is geopend van maandagmiddag tot vrijdagavond.

Voorgerechten

  • Gemarineerde zalm: radijs, rammenas, bergamot
  • Mechelse asperges: spekjes, kervel, Cecina de Buey, broodkorstjes, blanke boter
  • Witte heilbot: lamsoor, artisjok, scheermes, groene aspergepunt, jus van schaaldieren
  • Suggestie van de chef


Hoofdgerechten

  • Kabeljauw: tomaat, garnaal, asperges
  • Kalfsbiefstukje: wortel, tuinbonen, fregula, jus met dragon
  • Zeetong 'Meunière' met lenteslaatje en frietjes
  • Geroosterde runderlende met lenteslaatje, groene pepersaus en frietjes
  • Suggestie van de chef


Nagerechten 

  • Aardbeien: yoghurt, limoenmeringue, gel van rabarber
  • Chocolade: rabarber, citroen
  • Dame blanche, klassiek maar o zo lekker


Faculty Club stelt u volgende menu's voor:

3-gangen

  • Gemarineerde zalm: radijs, rammenas, bergamot
  • Kalfsbiefstukje: wortel, tuinbonen, fregula, jus met dragon
  • Aardbeien: yoghurt, limoenmeringue, gel van rabarber

4 gangen

  • Gemarineerde zalm: radijs, rammenas, bergamot
  • Mechelse asperges: spekjes, kervel, Cecina de Buey, broodkorstjes, blanke boter
  • Kalfsbiefstukje: wortel, tuinbonen, fregula, jus met dragon
  • Aardbeien: yoghurt, limoenmeringue, gel van rabarber

5 gangen

  • Gemarineerde zalm: radijs, rammenas, bergamot
  • Mechelse asperges: spekjes, kervel, Cecina de Buey, broodkorstjes, blanke boter
  • Witte heilbot: lamsoor, artisjok, scheermes, groene aspergepunt, jus van schaaldieren
  • Kalfsbiefstukje: wortel, tuinbonen, fregula, jus met dragon
  • Aardbeien: yoghurt, limoenmeringue, gel van rabarber

Business lunch 3 gangen

  • Kroket van kalfszwezerik met spiesje van zwezerik en salade van witloof en Parijse paddenstoelen
  • Mi-cuit gebakken Schotse zalm met gebakken nieuwe aardappel, prei en rauwe zuring
  • Dessert van onze pâtissier

 

Reserveer hier