Welkom

Als u samen met uw gezelschap in de allerbeste omstandigheden en met alle modern comfort wil vergaderen, of uw genodigden culinair wenst te verwennen, of misschien wel beiden zoekt te combineren, dan biedt het eeuwenoud historisch kader van de Faculty Club daar het passend, eigentijds antwoord op. We ontvangen onze gasten in de prachtig gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof van Leuven, voorzien van alle moderne comfort, om aan de eisen van de meest veeleisende bezoeker tegemoet te komen. De site is sinds 2000 UNESCO Werelderfgoed.
 
Faculty Club biedt u:

  • een professionele vergader- en congresservice
  • een culinair à la carte-restaurant
  • een stijlvolle organisatie van uw banketten en feesten

Dat alles op wandelafstand van de bruisende Leuvense binnenstad.

Hartelijk welkom op deze unieke locatie! 

Faculty Club is toegankelijk voor andersvaliden. Vraag hierover meer informatie op 016 32 95 00.

Wij bieden eveneens volwaardige alternatieven voor vegetariërs of personen die speciale diëten dienen te volgen. Verwittig ons team hierover en de chef gaat aan de slag!

 

A la carte menu

Nieuwe kaart vanaf 14 januari 2015


Het à la carte restaurant is geopend van maandagmiddag tot vrijdagavond.

Voorgerechten

  • Noordzeekrab: ratte aardappel, spinazie, balsamico
  • Gekonfijte bio-zalm: avocado, yoghurt, waterkers, pompelmoes
  • Heilbot: aardpeer, rode wijnsiroop, spinazie, olijfolie


Hoofdgerechten

  • Landes kip: groene kool, pijpajuin, pastinaak, zwarte look
  • Kalfslende: wortel, broccoli, gratin van aardappel, olijfolie, jus met Porto
  • Zeebaars: romanesco, groene esperge, luimerwt, broccoli, gnocchi, jus met vadouvan


Nagerechten 

  • Chocolade: banaan, passievrucht, meringue
  • Ijsgekoelde parfait van hazelnoot: crème brûlée, cacao, Nutella, caramel
  • Panna cotta van platte kaas: ananas, yoghurt


Faculty Club stelt u volgend drie- of vier-gangemenu voor:

  • Gemarineerde Sint-Jakobsnoten: structuren van courgette, tomaat, pasta
  • Butternut: mossel, garnaal, inktvis, Nobashigarnaal, tuinkruiden, balsamico*
  • Runderlende: wortel, ui, rode biet, jus met gebrande ui
  • Ananas: limoen, kokos, mango

* : 4 gangenmenu

Reserveer hier