Welkom

Als u samen met uw gezelschap in de allerbeste omstandigheden en met alle modern comfort wil vergaderen, of uw genodigden culinair wenst te verwennen, of misschien wel beiden zoekt te combineren, dan biedt het eeuwenoud historisch kader van de Faculty Club daar het passend, eigentijds antwoord op. Gastvrouw Tine Verhelst, directeur van Faculty Club, ontvangt haar gasten in de prachtig gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof van Leuven, voorzien van alle moderne comfort, om aan de eisen van de meest veeleisende bezoeker tegemoet te komen. De site is sinds 2000 UNESCO Werelderfgoed.

Faculty Club biedt u:

  • een professionele vergader- en congresservice
  • een culinair ą la carte-restaurant
  • een stijlvolle organisatie van uw banketten en feesten

Dat alles op wandelafstand van de bruisende Leuvense binnenstad.

Hartelijk welkom op deze unieke locatie! 

Faculty Club is toegankelijk voor andersvaliden. Vraag hierover meer informatie op
016 32 95 00.

Wij bieden eveneens volwaardige alternatieven voor vegetariėrs of personen die speciale diėten dienen te volgen. Verwittig ons team hierover en de chef gaat aan de slag!

A la carte menu

Nieuwe kaart vanaf 30 juni 2014


Het ą la carte restaurant is geopend van maandagmiddag tot vrijdagavond.

Voorgerechten

  • Tonijn, kort gebakken: mojamma, avocado, ui, tomaat, pickles
  • Variėteiten van tomaat: focaccia, espelette, burrata
  • Tijgergarnaal: paprika, zeekraal, lamsoor, ui


Hoofdgerechten

  • Zomerreebok: structuren van kers, rabarber, aardappel
  • Kalfs 'Jos Theys uit Holsbeek': mini wortel, lente-ui, risotto, broccoli, jus met dragon
  • Pladijsfilet: garnaal, structuren van butternut


Nagerechten 

  • Framboos: meringue, sorbet
  • Chocolade: sorbet, sponge cake, sinaasappel
  • Panna cotta: roomijs, aardbei, blauwe bes


Faculty Club stelt u volgend drie- of vier-gangemenu voor:

  • Kort gemarineerde en gegaarde zalm: citrusvruchten, rabarber, bergamot, radijs, sojascheut, yuzu
  • Schartong: tomaat, mossel, champignons, rypenaerkaas*
  • Runderlende: tuinbonen, 2x champignons, jus met gebrande ui
  • Terrine van aardbei: basilicum, limoen

* : 4 gangenmenu

Reserveer hier