Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/faculty/domains/facultyclub.be/public_html/site/core/classes/class.phpmailer.php on line 599
Faculty Club - de toplocatie voor uw vergadering, seminarie of feest

Welkom

Als u samen met uw gezelschap in de allerbeste omstandigheden en met alle modern comfort wil vergaderen, of uw genodigden culinair wenst te verwennen, of misschien wel beiden zoekt te combineren, dan biedt het eeuwenoud historisch kader van de Faculty Club daar het passend, eigentijds antwoord op. Gastvrouw Tine Verhelst, directeur van Faculty Club, ontvangt haar gasten in de prachtig gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof van Leuven, voorzien van alle moderne comfort, om aan de eisen van de meest veeleisende bezoeker tegemoet te komen. De site is sinds 2000 UNESCO Werelderfgoed.
 
Faculty Club biedt u:

  • een professionele vergader- en congresservice
  • een culinair à la carte-restaurant
  • een stijlvolle organisatie van uw banketten en feesten

Dat alles op wandelafstand van de bruisende Leuvense binnenstad.

Hartelijk welkom op deze unieke locatie! 

Klik hier voor onze Eindejaars- en Nieuwjaarssuggestie 2014-2015!

Faculty Club is toegankelijk voor andersvaliden. Vraag hierover meer informatie op 016 32 95 00.

Wij bieden eveneens volwaardige alternatieven voor vegetariërs of personen die speciale diëten dienen te volgen. Verwittig ons team hierover en de chef gaat aan de slag!

 

A la carte menu

Nieuwe kaart vanaf 29 oktober 2014


Het à la carte restaurant is geopend van maandagmiddag tot vrijdagavond.

Voorgerechten

  • Carpaccio van champignons: kwartelei, sot-l'y-laisse, rucola
  • 2x Sint-Jacobsnootjes: brioche toast, rode biet, yoghurt, couscous, limoenolie
  • Pladijs: tomaat, spinazie, Taleggio, geitenkaas, basilicum


Hoofdgerechten

  • Saffraanrisotto: konijn, Nobashi, mossel, inkvis, chorizo, olijfolie
  • Filet pur: bloedworst, eendenlever, structuren van ui, jus met Porto
  • Hazenrug: schorseneer, spitskool, boschampignons, knolselder, 3-pepersaus


Nagerechten 

  • Chocolade: mousse, brownie, sorbet van passievrucht, munt
  • Doyenné peer: karamel, sponge cake, crumble, praliné roomijs
  • Crémeux van chocolade: banaan, meringue, roomijs


Faculty Club stelt u volgend drie- of vier-gangemenu voor:

  • Gerookte paling: aardappel, ramenas, Romeinse sla
  • Gebakken Sint-Jacobsnootjes: bloemkool, pickles, kroketje van varkensnek*
  • Biefstukje van hert: structuur van rode biet, gesouffleerde aardappel, radijs
  • Citroencrème: sinaasappel, pompelmoes, crumble, sorbet van Campari orange

* : 4 gangenmenu

Reserveer hier