Welkom

Als u samen met uw gezelschap in de allerbeste omstandigheden en met alle modern comfort wil vergaderen, of uw genodigden culinair wenst te verwennen, of misschien wel beiden zoekt te combineren, dan biedt het eeuwenoud historisch kader van de Faculty Club daar het passend, eigentijds antwoord op. We ontvangen onze gasten in de prachtig gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof van Leuven, voorzien van alle moderne comfort, om aan de eisen van de meest veeleisende bezoeker tegemoet te komen. De site is sinds 2000 UNESCO Werelderfgoed.
 
Faculty Club biedt u:

  • een professionele vergader- en congresservice
  • een culinair à la carte-restaurant
  • een stijlvolle organisatie van uw banketten en feesten

Dat alles op wandelafstand van de bruisende Leuvense binnenstad.

Hartelijk welkom op deze unieke locatie! 

Voor personeelsleden en studenten van de KU Leuven is het Eduroam netwerk beschikbaar in onze zalen. Klik hier voor meer informatie.

Faculty Club is toegankelijk voor andersvaliden. Vraag hierover meer informatie op 016 32 95 00.

Wij bieden eveneens volwaardige alternatieven voor vegetariërs of personen die speciale diëten dienen te volgen. Verwittig ons team hierover en de chef gaat aan de slag!

 

A la carte menu

Nieuwe kaart vanaf 23 maart 2015


Het à la carte restaurant is geopend van maandagmiddag tot vrijdagavond.

Voorgerechten

  • Jonge gemarineerde makreel, komkommer, bergamot, avocado, radijs
  • Krokant gebakken zeebrasem, gekonfijte venkel, burrata, rouille, jus van schaaldieren
  • Mi-cuit van Red Label bio zalm, parelcouscous, rode biet, vinaigrette van olijfolie en bosbes
  • King krab met morieljes en shii také, espuma van aardappel, crumble van olijf en fleur de sel
  • Suggestie van de chef


Hoofdgerechten

  • Noorse koolvis, structuren van broccoli, gekonfijte venkel, bieslookboter
  • Lamsboutje rosé gebakken, mergpompoen, zwarte look, soufflé van parmezaanse kaas, jus met rozemarijn
  • Suggestie van de chef


Nagerechten 

  • Verse frambozen, sorbet van framboos, mousse van witte chocolade, spongecake, gel van rood fruit
  • Marquise van chocolade 80%, banaan, passievrucht, krokante meringue
  • Dame blanche, klassiek maar o zo lekker


Faculty Club stelt u volgende menu's voor:

3-gangen

  • Krokant gebakken zeebrasem, gekonfijte venkel, burrata, rouille, jus van schaaldieren
  • Lamsboutje rosé gebakken, mergpompoen, zwarte look, soufflé van parmezaanse kaas, jus met rozemarijn
  • Verse fambozen, sorbet van framboos, mousse van witte chocolade, spongecake, gel van rood fruit

4 gangen

  • Jonge gemarineerde makreel, komkommer, bergamot, avocado, radijs
  • Krokant gebakken zeebrasem, gekonfijte venkel, burrata, rouille, jus van schaaldieren
  • Lamsboutje rosé gebakken, mergpompoen, zwarte look, soufflé van parmezaanse kaas, jus met rozemarijn
  • Verse frambozen, sorbet van framboos, mousse van witte chocolade, spongecake, gel van rood fruit

5 gangen

  • Jonge gemarineerde makreel, komkommer, bergamot, avocado, radijs
  • Krokant gebakken zeebrasem, gekonfijte venkel, burrata, rouille, jus van schaaldieren
  • Mi-cuit van Red Label bio zalm, parelcouscous, rode biet, vinaigrette van olijfolie en bosbes
  • Lamsboutje rosé gebakken, mergpompoen, zwarte look, soufflé van parmezaanse kaas, jus met rozemarijn
  • Verse frambozen, sorbet van framboos, mousse van witte chocolade, spongecake, gel van rood fruit

6 gangen (enkel voor diner)

  • Jonge gemarineerde makreel, komkommer, bergamot, avocado, radijs
  • Krokant gebakken zeebrasem, gekonfjte venkel, burrata, rouille, jus van schaaldieren
  • Mi-cuit van Red Label bio zalm, parelcouscous, rode biet, vinaigrette van olijfolie en bosbes
  • King krab met morieljes en shii také, espuma van aardappel, crumble van olijf en fleur de sel
  • Lamsboutje rosé gebakken, mergpompoen, zwarte look, soufflé van parmezaanse kaas, jus met rozemarijn
  • Verse frambozen, sorbet van framboos, mousse van witte chocolade, spongecake, gel van rood fruit

Business lunch 3 gangen

  • Garnaalkroket met slaatje van asperges, witloof en veldsla
  • Op 't vel geroosterde Noorse kabeljauw met salade van groene groenten, crème van doperwtjes en schuimige jus met anijs
  • Dessert van onze pâtissier

 

Reserveer hier