Welkom

Als u samen met uw gezelschap in de allerbeste omstandigheden en met alle modern comfort wil vergaderen, of uw genodigden culinair wenst te verwennen, of misschien wel beiden zoekt te combineren, dan biedt het eeuwenoud historisch kader van de Faculty Club daar het passend, eigentijds antwoord op. We ontvangen onze gasten in de prachtig gerestaureerde gebouwen van het Groot Begijnhof van Leuven, voorzien van alle moderne comfort, om aan de eisen van de meest veeleisende bezoeker tegemoet te komen. De site is sinds 2000 UNESCO Werelderfgoed.
 
Faculty Club biedt u:

  • een professionele vergader- en congresservice
  • een culinair à la carte-restaurant
  • een stijlvolle organisatie van uw banketten en feesten

Dat alles op wandelafstand van de bruisende Leuvense binnenstad.

Hartelijk welkom op deze unieke locatie! 

closed

Faculty Club is gesloten van 20 juli t.e.m. 14 augustus 2015


Voor personeelsleden en studenten van de KU Leuven is het Eduroam netwerk beschikbaar in onze zalen. Klik
hier voor meer informatie.

Faculty Club is toegankelijk voor andersvaliden. Vraag hierover meer informatie op 016 32 95 00.

Wij bieden eveneens volwaardige alternatieven voor vegetariërs of personen die speciale diëten dienen te volgen. Verwittig ons team hierover en de chef gaat aan de slag!

 

A la carte menu

Nieuwe kaart vanaf 6 juli 2015


Het à la carte restaurant is geopend van maandagmiddag tot vrijdagavond.

Voorgerechten

  • Variëtieten van zomertomaat, jus van tomaat, komkommer, balsamico, granité van pickles
  • Sot-l'y-laisse van hoevekip gelakt met soja, paksoi, champignons, jus van doperwten
  • Jonge zeebaars, pizzetta van zuiderse groenten, kaviaar van aubergines, tempura van courgettebloem
  • Suggestie van de chef


Hoofdgerechten

  • Kabeljauw: tomaat, limoen, olijf, paprika, gnocchi
  • Lomo van Iberico varken, cantharellen, rode biet, radijs, kroketje
  • Zeetong 'Meunière' met lenteslaatje en nieuwe aardappeltjes
  • Geroosterde runderlende met lenteslaatje, groene pepersaus en nieuwe aardappeltjes
  • Suggestie van de chef


Nagerechten 

  • 'Origine' chocolade, framboos, pistache, vanilleroomijs, crumble van yoghurt
  • Panna cotta: guavé, sorbet van pomelmoes en lychee, munt
  • Dame blanche, klassiek maar o zo lekker


Business lunch 3 gangen:

  • Tomaat garnaal nieuwe stijl: grijze garnalen, structuren van tomaat, mimosa van ei, kruidenmayonaise
  • Filet van Landeskip, ragoût van gebakken paddenstoelen, kappertjes, crème van sechuanpeper, nieuwe aardappel
  • Dessert van onze patissier

Faculty Club stelt u volgende menu's voor:

  • Variëtieten van zomertomaat, jus van tomaat, komkommer, balsamico, granité van pickles
  • Jonge zeebaars, pizzetta van zuiderse groenten, kaviaar van aubergines, tempura van courgettebloem (*)
  • Sot-l'y-laisse van hoevekip gelakt met soja, paksoi, champignons, jus van doperwten (**)
  • Lomo van Iberico varken, cantharellen, rode biet, radijs, kroketje
  • 'Origine' chocolade, framboos, pistache, vanilleroomijs, crumble van yoghurt

3-gangenmenu
4-gangenmenu (*)
5-gangenmenu (*) + (**)

Reserveer hier