Missie en visie

Faculty Club wilt dat u, onze klant, weet hoe we onze onderneming zien en wat we met onze inspanningen dag na dag willen bereiken. Daarom geven we u graag onze missie en visie mee.

Een missie en een visie zijn enkel waardevol  als ze gedragen worden door het volledige team. Daarom hebben we ook alle medewerkers betrokken bij het actualiseren van de reeds bestaande missie en visie. Op basis hiervan is ons strategisch plan voor de toekomst tot stand gekomen.


Onze Missie: wie zijn we? Wat doen we? Wat zijn onze waarden?

Faculty Club is dé ontmoetingsplaats bij uitstek voor netwerking tussen academici en ondernemers. Faculty Club verzorgt een unieke congres- en restaurantservice. Dit doen we voor iedereen die op zoek is naar een externe locatie voor de organisatie van een meeting, evenement of feest.

We bieden hiervoor het gewenste comfort en een professionele klantgerichte service. Als klant krijgt u van ons all-in voorstellen op maat zodat al uw evenementen telkens opnieuw op de meest kwalitatieve manier en van A tot Z georganiseerd zijn.

We hechten hierbij veel belang aan authenticiteit, onderling vertrouwen en respect. We engageren ons bovendien om onze diensten aan te bieden met het oog op duurzame ontwikkeling. Dat zit stevig verweven in heel onze bedrijfsvoering.

Faculty Club is een onderneming waar mensen met veel ‘goesting' elke dag opnieuw het beste van zichzelf geven.

Onze Visie: waar willen we naartoe?

Faculty Club wil u als klant een totaalpakket aanbieden. Daarbij willen wij met ons aanbod, met onze service en met onze prijs/kwaliteitsverhouding dé referentie zijn in onze sector. Customer Delight staat hierbij centraal.

Kortom, Faculty Club wil bij u TOP OF MIND zijn.

Uw input? Dat kan!

Ook uw inbreng als klant vinden wij zeer belangrijk. Heeft u suggesties of ideeën? Heeft ook u ‘goesting' om mee te werken aan onze gemeenschappelijke toekomst?  Ik nodig u graag uit voor een inspirerend gesprek. Even bellen op (016) 32 95 13 en we plannen meteen een afspraak.

Tot binnenkort!

Peter Herbiest

Algemeen Directeur Faculty Club