Recepties en netwerken

Voor al uw recepties werkt Faculty Club voor u een formule op maat uit. Of het nu gaat over een netwerkevent in bedrijfscontext of een aperitiefmoment op een privé-feest, we vinden voor u de geschikte combinatie van dranken en hapjes.

Wil u uw groep een volledige maaltijd aanbieden in de vorm van een uitgebreide maagvullende receptie? Gebruik dan de verschilende formules van onze hapjesparades. Deze zijn ideaal om uw netwerkevent te omkaderen: terwijl uw gasten napraten en elkaar beter leren kennen, worden ze door ons verwend met een aantal culinaire hoogstandjes.
De hapjesparades kunnen worden gekozen als een alternatief voor een lunch, diner of wandelbuffet. Er zijn drie formules van verschillende duur.
Telkens wordt na een aperitief met Cava een aanbod van koude en warme hapjes en enkele luxe-hapjes voorzien. Deze mini-gerechtjes worden aangepast volgens het seizoen. Als dessert krijgt u een aantal mini-dessertjes of een kaas- en dessertenbuffet aangeboden.
De hapjes en gerechten worden vergezeld van witte en rode huiswijn, fruitsap, mineraalwater en pils. Koffie en thee worden voorzien bij de dessertjes.

Voorbeelden van koude hapjes:

  • Parfait van ganzenlever met gelei van mango
  • Mousselines van bloemkool met gerookte paling

Voorbeelden van warme hapjes:

  • Tempura van kabeljauw met lauwe vinaigrette van tomaat en limoen
  • ‘Croque monsieur' van gerookte zalm en mozzarella

Voorbeelden van luxe-hapjes:

  • Neptunusbordje met komkommer en dilledressing
  • Risotto van Arboriorijst met sint-jakobsnootjes à la plancha geroosterd

Manager TV maakte een reportage over Faculty Club als netwerklocatie:Heeft u interesse? Voor meer informatie kan u steeds terecht bij onze reservatiedienst op het nummer 016/32 95 00 of via
info@facultyclub.be.