Over ons

Faculty Club is de ontmoetingsplaats voor Wetenschap, Cultuur en Ondernemen! Faculty Club wil u als klant een totaalpakket aanbieden. Daarbij willen wij met ons aanbod, met onze service en met onze prijs/kwaliteitsverhouding dé referentie zijn in onze sector.

Over ons

Faculty Club ontvangt haar gasten in een eeuwenoud historisch kader: ofwel in de Infirmerie van het Groot Begijnhof, die dateert uit de 13de eeuw en werd gerenoveerd in de 16de en 17de eeuw, ofwel in het Convent van Chièvres, dat in 1561 werd gebouwd.

Op 31 maart 2000 vond de inhuldiging van het Groot Begijnhof als werelderfgoed van de UNESCO plaats. Faculty Club mag een deel van dit unieke complex beheren en uitbaten en dit onder toeziend oog van de KU Leuven.

Faculty Club wilt dat u, onze klant, weet hoe we onze onderneming zien en wat we met onze inspanningen dag na dag willen bereiken. Daarom geven we u graag onze missie en visie mee.

Een missie en een visie zijn enkel waardevol  als ze gedragen worden door het volledige team. Daarom hebben we ook alle medewerkers betrokken bij het actualiseren van de reeds bestaande missie en visie. Op basis hiervan is ons strategisch plan voor de toekomst tot stand gekomen.

Onze Missie

Faculty Club is dé ontmoetingsplaats bij uitstek voor netwerking tussen academici en ondernemers. Faculty Club verzorgt een unieke congres- en restaurantservice. Dit doen we voor iedereen die op zoek is naar een externe locatie voor de organisatie van een meeting, evenement of feest.

We bieden hiervoor het gewenste comfort en een professionele klantgerichte service. Als klant krijgt u van ons all-in voorstellen op maat zodat al uw evenementen telkens opnieuw op de meest kwalitatieve manier en van A tot Z georganiseerd zijn.

We hechten hierbij veel belang aan authenticiteit, onderling vertrouwen en respect. We engageren ons bovendien om onze diensten aan te bieden met het oog op duurzame ontwikkeling. Dat zit stevig verweven in heel onze bedrijfsvoering.

Faculty Club is een onderneming waar mensen met veel ‘goesting’ elke dag opnieuw het beste van zichzelf geven.

Onze Visie

Faculty Club wil u als klant een totaalpakket aanbieden. Daarbij willen wij met ons aanbod, met onze service en met onze prijs/kwaliteitsverhouding dé referentie zijn in onze sector. Customer Delight staat hierbij centraal.