Restaurant Cum Laude

Restaurant Cum Laude

U houdt van lekker eten? En u doet dat het liefst in een prachtige setting? Perfect! Want in Restaurant Cum Laude kunt u in UNESCO-werelderfgoed lunchen of dineren.

In het eeuwenoude historische kader van het Groot Begijnhof serveren onze chefs van maandag tot en met vrijdag een Frans-Belgische keuken, à la carte en volgens het ritme van de seizoenen. Onze chef Tom Vanhoegaerden en souschef Wout Grevendonk stellen u elke dag een aantal heerlijke suggesties voor!

Culinair genieten doet u bij mooi weer op het mooiste terras van Leuven! Want ook in onze Garden Lounge kunt u gewoon van onze kaart smullen.

U kunt in ons restaurant terecht met groepen tot max. 10 personen. Vanaf 7 personen vragen we om één menukeuze door te geven.

Reserveer uw tafel online, telefonisch (016/32 95 00) of via info@facultyclub.be

  • Lunch

    In ons à-la-carterestaurant bieden wij u van maandagmiddag tot vrijdagmiddag een heerlijke en uitgebreide kaart aan tijdens de lunch.

    Kom onze à la carte-formule of businesslunch degusteren en reserveer uw tafel online, telefonisch (016/32 95 00) of via info@facultyclub.be.

  • Diner

    Van maandag tot en met vrijdag kunt u bij Faculty Club terecht voor een heerlijk diner.

    Kom onze à-la-carte-formule degusteren en reserveer uw tafel online of via de telefoon 016/32 95 00 of via info@facultyclub.be.

Reserveer uw tafel

Reserveer hier uw tafel online. Gelieve uw keuze van type en aantal personen in te geven. U krijgt dan een overzicht van de beschikbare data.

"Sinds de oprichting van Faculty Club werd het restaurant reeds 7 maal opgenomen in de Michelingids. Ook in 2015 kreeg Faculty Club een vermelding met 2 vorkjes."