Restaurant Cum Laude

Lunch

Lunchen kan u doen in het à la carte restaurant van Faculty Club.


Lunch

In ons à-la-carterestaurant bieden wij u van maandagmiddag tot vrijdagmiddag een heerlijke en uitgebreide kaart aan tijdens de lunch.

Kom onze à la carte-formule of businesslunch degusteren en reserveer uw tafel online, telefonisch (016/32 95 00) of via info@facultyclub.be.

  • Business Lunch

    • Gerookte eend - spitskool - gerookte paprika – pinda – framboos
    • Schelvis - risotto – bospaddenstoel – zandwortel – rode wijnsiroop – jus de cèpes

    €37

    p/p
  • Gerechten à la carte

    Voorgerechten

    Babykreeft – gesmolten spinazie – choronbéarnaise 36
    Coquille – eendenlever – witloof – hazelnoot – kalfsjus 32
    Dubbel gerijpte entrecôte – butternut – enoki – mosterdsla 27
    Toast champignon – crème ganzenlever – bouillon – bospaddenstoel 23

    Hoofdgerechten

    Tarbot – brandade – prei – grijze garnalen – waterkersemulsie 42 (supplement 5 gram “Imperial Heritage Caviar” – Russian Malossol +20)
    Haas – chiconette – butternut – pomme dauphine – harlekijn 49
    Hert – knolselder – hazelnoot – veenbes – jus met peperkoek 39 (supplement 5 gram herfsttruffel uit Italië +15)
    Schelvis – zwarte look – risottokroket – aardpeer – pastinaak – jus de cèpes 33

    Klassiekers


    Sole “meunière” 39
    Filet pur “blonde d’Aquitaine met wintergarnituur en béarnaise 41

    Nagerechten

    Dame blanche – vers gedraaid en geserveerd aan tafel €13
    Doyenné peer – vijgenijs – beghrir – amandelcrumble €12
    Banaan – origine chocolade – banaansorbet – dadel – cashewnoot €13
    Citrus – appelsien – steranijs – Campari – meringue €12

  • Menu’s

    Seizoensmenu

    • Dubbel gerijpte entrecote – butternut – enoki – mosterdsla
    • * Kalfshartzwezerik – compote ui – shiitake – chlorofyl olie
    • ** Buikspek everzwijn – 2 bereidingen witloof – kaas
    • Zeebaars – zwarte look – risottokroket – aardpeer – pastinaak – jus de cèpes
    • Doyenné peer – vijgenijs – beghrir – amandelcrumble


    Prijs 3-gangenmenu: € 58

    Prijs met passende wijnen: € 83

    Prijs 4-gangenmenu (*): € 69
    Prijs met passende wijnen: € 98

    Prijs 5-gangenmenu (*) + (**): € 79
    Prijs met passende wijnen: € 110

    Vegetarische menu

    (driegangenmenu – €45)

    • Tarwe – geglaceerde knolgroenten – tuinkruiden
    • Kikkererwt stoofpot – chutney bataten en mango – crispy kokos
    • Peer – vijgenijs – beghrir

Reserveer uw tafel

Reserveer hier uw tafel online. Gelieve uw keuze van type en aantal personen in te geven. U krijgt dan een overzicht van de beschikbare data.

"Professionals twijfelen nooit! Faculty Club is de plek bij uitstek voor de organisatie van uw seminaries, vergaderingen, persconferenties of meerdaagse congressen. "