Feesten

Weekend

Faculty Club werkt altijd op maat van de klant. In het weekend werken wij samen met gerenommeerde cateraars om u een uitstekende kwaliteit te bieden.


Weekend

Huurt u een zaal tijdens het weekend of op feestdagen? Dan werken we samen met onze cateraars het perfecte menu voor u uit. Kies uit verschillende formules voor uw receptie of banket. Ons aanbod is zeer gevarieerd.

Neem voor een offerte op maat contact op met het salesteam, op 016/32 95 00 of via info@facultyclub.be.

Onze zalen

Onze vergaderzalen met hightech uitrusting ademen geschiedenis. Al onze zalen zijn natuurlijk uitgerust met wifi. Dankzij de airco vergadert u ook tijdens zomerse dagen in een aangenaam, efficiënt en uniek historisch kader. Liever buiten vergaderen bij mooi weer? Dat kan, in onze Garden Lounge.

De juiste vergaderzaal kiezen is makkelijk. Vergelijk de zalen met elkaar volgens capaciteit, afmetingen en andere functies. Heeft u interesse om uw vergadering, seminarie of teambuilding te laten doorgaan in Faculty Club? Vraag dan vrijblijvend een offerte of informatie en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Organiseert u een exclusieve vergadering zoals een directievergadering of bijeenkomst van de raad van bestuur? Dan kunt u terecht bij onze luxueuze en volledig uitgeruste vergaderzaal met Quarta-tafel.

Na een vergadering of meeting kunt u actief netwerken in onze lounge met bar, of praat u nog lang na op het mooiste terras van Leuven! Blijven eten kan natuurlijk ook. Neem alvast een kijkje op de menukaart van ons restaurant Cum Laude.

Interesse?

Heeft u interesse om uw vergadering, seminarie, feest of huwelijk te laten doorgaan in Faculty Club. Vraag dan vrijblijvend meer informatie en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bereken vrijblijvend uw offerte

"Professionals twijfelen nooit! Faculty Club is de plek bij uitstek voor de organisatie van uw seminaries, vergaderingen, persconferenties of meerdaagse congressen. "