Vergaderen en congressen

Boardroom met Quarta tafel

Dankzij de slimme vergadertafel van Quarta kunnen bedrijven bij Faculty Club voortaan in een zowel stijlvolle als inspirerende ruimte presentaties geven en telefoon- en videoconferenties houden.


Boardroom met Quarta tafel

Faculty Club introduceert een nieuwe vorm van vergaderen. Dankzij de slimme vergadertafel van Quarta kunnen bedrijven bij Faculty Club voortaan in een zowel stijlvolle als inspirerende ruimte presentaties geven, telefoon- en videoconferenties houden via in de tafel verzonken beeldschermen. Met dit nieuwe aanbod, dat behoort tot het neusje van de zalm op het vlak van vergaderen, boort Faculty Club expliciet een nieuwe markt aan: het outsourcen van top-vergaderingen. Met name voor directievergaderingen of raad van bestuur-meetings biedt deze nieuwe oplossing veel voordelen tegenover de infrastructuur die bedrijven meestal in huis hebben. Collega’s of zakenrelaties kunnen immers ingebeld worden en via de videoconferencing schermen mee vergaderen vanop afstand.

Algemeen directeur Peter Herbiest: “Binnen elke organisatie is vergaderen een essentieel onderdeel van het werkproces. Maar niet elke onderneming heeft de budgetten om een vergaderruimte met de nieuwste technologieën in te richten. Daarom investeerden wij in de beste technologie die vandaag beschikbaar is voor vergaderingen. Videoconferencing is bijvoorbeeld een pak veiliger dan Skype, wat vandaag ook een belangrijk punt is. Bedrijven kunnen nu in alle comfort en zonder zelf te moeten investeren, hun vergaderingen, inclusief videoconferenties, hier houden. Aan onze tafel is plaats voor achttien mensen en meerdere partijen op afstand.”

"Professionals twijfelen nooit! Faculty Club is de plek bij uitstek voor de organisatie van uw seminaries, vergaderingen, persconferenties of meerdaagse congressen. "