B2A sessie: Digitale Marketing… een meerwaarde?

Digital Marketing . . . een meerwaarde?

Digitale Marketing… een meerwaarde?

We leven in een digitale wereld. Alles rond ons gebeurt snel, hoogtechnologisch en digitaal.
Maar gebruiken we alle apps, tools en marketingtechnieken wel op de juiste manier?

Op dinsdag 20 november nodigen Leuven MindGate en Faculty Club Clo Willaerts uit om ons te (bege)leiden door de wereld van digitale communicatie.

Geïnspireerd door de tips & tricks uit haar gloednieuwe boek “Digital Marketing Like A PRO” leidt Clo een paneldebat tussen enkele Leuvense marketing professionals. Professionals van o.a. Arteel en Haystack delen hun ervaring in de digitale marketing met elkaar, en… met u!

Wees erbij van 18u tot 20u30 op dinsdag 20 november in Faculty Club! An evening not to be missed!

Alle informatie en registratie vind je op de B2A event website

Oh ja, niet te vergeten! Bij inschrijving krijg je een gratis exemplaar van
‘Digital Marketing Like A PRO’ van Clo Willaerts mee naar huis!