Boeklancering “In de wolken”

Peter Van Welden is expert in Customer Delight Management. In zijn boek ‘In de wolken’ vertelt hij hoe je elke klant omtovert tot een enthousiaste ambassadeur voor jouw merk, bedrijf of organisatie. Peter Van Welden, VOLT, Voka Vlaams-Brabant, Faculty Club en uitgeverij LannooCampus nodigen je van harte uit voor de lancering van In de wolken. Ontdek het volledige programma hieronder.

Datum: 28 april 2020
Deuren open: 18u30
Start voorstelling: 19u00
Locatie: Faculty Club, Groot Begijnhof 14, 3000 Leuven

19u00: Welkom door Sjoukje Smedts
19u05: Jan Flamend – In de wolken vanuit filosofisch en poëtisch standpunt
19u15: Peter Van Hoecke over de radicale keuze voor delighted customers
19u30: Muziek door Paul Michiels
19u40: Auteur Peter Van Welden over In de wolken
20u00: Muziek door Paul Michiels
20u10: Overhandiging van het eerstgedrukte exemplaar door uitgever Niels Janssens
20u20: Receptie met boekverkoop en signeersessie

Over het boek

Stel dat je huidige klanten voor een heel lange tijd klant blijven. Stel dat zij zo enthousiast zijn dat ze je nieuwe klanten bezorgen, en dat je medewerkers de beste nieuwe medewerkers aanbrengen, waardoor je een tevredenheids-score van 11 op 10 haalt. Dit boek vertelt hoe je dat klaarspeelt: met Customer Delight Management.

Peter Van Welden ondersteunt nationale en internationale bedrijven in de realisatie van strategische klantgerichtheid. In dit boek reikt hij je de tools aan om je organisatie richting groei te sturen. Je leert waar het fout kan lopen, wat de oplossingen zijn, hoe je je klanten meer dan tevreden maakt en wat deze delighted klanten en medewerkers je organisatie opleveren.

Gratis inschrijven kan tot en met 12 april via het formulier hiernaast.