Finissage LUCA School Of Arts

LUCA School of Arts in Faculty Club

Alumni van de kunsthogeschool LUCA School of Arts tonen in het historische kader van Faculty Club hun kunstwerken aan de bezoekers. De tentoonstelling is nog te bewonderen in de openbare ruimtes in Faculty Club tot en met 30 september 2022.

De vier kunstenaars (Esmeralda Mertens, Stefanie Schaut, Seppe Vancraywinkel en Nick Verhaeghe) tonen elk uitermate persoonlijk werk dat op een boeiende en kwalitatieve manier gebruik maakt van de rijke beeldende mogelijkheden van het medium fotografie.

Finissage

Op zondag 25 september tussen 15u en 17u zal er een finissage plaatsvinden in Faculty Club. Op deze manier kunnen de bezoekers in alle rust de kunstwerken bewonderen. Gedurende de finissage kan u ook genieten van een hapje en een drankje. Inschrijven is gratis maar omdat het aantal deelnemers beperkt is, vragen wij u om u hiernaast in te schrijven. De inschrijvingen voor de finissage zijn afgesloten.

Neem hier alvast een kijkje!

• 25/09/2022