De fluïde organisatie

Een ideale mix van hiërarchie en zelfsturing


Elke organisatie beschikt over veel meer kracht dan je op het eerste gezicht zou denken. Vaak ontbreekt het een bedrijf net aan de methodes om die kracht te laten doorgroeien. De fluïde organisatie biedt praktische én haalbare bouwstenen om de basisprocessen in je organisatie te hertekenen, stap-voor-stap. Met een goede mix van hiërarchie en zelfsturing maak je zo de weg vrij voor echt engagement en het vol benutten van de collectieve kennis en intelligentie van een organisatie. Want die heb je nodig om flexibel te blijven in een snel veranderende wereld.

Arne de Vet en Filip Lowette worden tijdens deze sessie geïnterviewd door journaliste Sjoukje Smedts. Ze delen met het publiek de nieuwe inzichten waarmee je zelf je organisatie fluïde kan maken en iedereen van hoog tot laag verder laat groeien.

Vers van de pers is dit het eerste event in Vlaanderen waar Arne de Vet en Filip Lowette hun boek “De fluïde organisatie” voorstellen aan elke leider en elk team die willen vernieuwen én blijven inzetten op wat vandaag werkt.

“Over dit onderwerp wordt veel gepraat. Met de praktische aanpak in dit boek kunnen teams en organisaties echt aan de slag. In onze bedrijven is het getest en verfijnd; en het wérkt.”

– Martijn van der Erve, CEO Erve Group

Praktische aspecten

Datum: Dinsdag 6 februari 2018 (17u30-21u00)
Locatie: Faculty Club Leuven, Groot Begijnhof 14, 3000 Leuven

Programma

17u30: Ontvangst met broodjes
18u30: Verwelkoming door Leuven MindGate
18u40: “De fluïde organisatie” Arne de Vet en Filip Lowette
19u30: Vraag en antwoord
19u45: Netwerkreceptie
21u15: Einde

Deelnameprijs

Deelnameprijs (incl. boek: “De fluïde organisatie”) 55€ excl. BTW.

Inschrijven voor deze sessie kan u doen via deze link. Inschrijven kan tot uiterlijk 30 januari 2018. Opgelet! Het deelnemersaantal wordt beperkt.

Over de sprekers

Arne de Vet ondersteunt bedrijven en hun leiders op gebied van strategie en organisatie. Hij bouwde onder andere bij McKinsey & Company een wereldwijde ervaring op in consulting en doceerde management en organisatie aan de Universiteit van Tilburg.

Filip Lowette begeleidt directieteams en Raden van Bestuur met issues die onder tafel blijven hangen. Daarnaast leidt hij jaarlijks Ontdek je Eigen Frequentie, een diepgaande leergang voor mensen die leiding nemen. Eerder was hij onder meer case leader bij The Boston Consulting Group.

"Professionals twijfelen nooit! Faculty Club is de plek bij uitstek voor de organisatie van uw seminaries, vergaderingen, persconferenties of meerdaagse congressen. "