Lunch debat Bart Desmet in Faculty Club

Het is 10 jaar geleden dat een reuzengrote crisis in de financiële wereld losbarstte en verschillende instellingen de dieperik mee in sleurde. Eén van die slachtoffers was Fortis. Uit de puinhoop van Fortis groeide evenwel een parel van een verzekeraar: Ageas. Het was geen wandeling in het park maar Ageas liet onlangs het Fortis-verleden achter zich met een schikking en kan zich nu volledig met de handen vrij op verdere groei toespitsen onder leiding van de gepokte en gemazelde verzekeraar en CEO Bart De Smet.

De Manager van het Jaar 2016 zal eerst in het kort de turbulente ontstaansgeschiedenis van Ageas schetsen, het huidig profiel en vervolgens uitgebreid ingaan op de uitdagingen die vandaag de dag op Ageas afkomen. Dat gaat niet alleen om de zoektocht naar nieuwe, lucratieve markten maar vooral om de digitale uitdagingen. Niemand vindt verzekeraars sexy maar er grijpt heel wat innovatie plaats bij hen, ook op digitaal vlak.  Hoe moet een verzekeraar anders omgaan met artificiële intelligentie, blockchain-technologie, zelfs bitcoins… En wat betekent deze (r-)evolutie voor hun netwerk van zelfstandige agenten / makelaars?

Bart De Smet komt zijn inzichten daarover en aanpak daarvan op 22 november 2018 uitgebreid toelichten en dat niet in onze thuisbasis Kasteel Tivoli maar uitzonderlijk in de Leuvense Faculty Club.

• Faculty Club, Groot Begijnhof 14, 3000 Leuven
  • Datum: donderdag 22 november 2018
  • Aanvang: 12u, ontvangst vanaf 11u30
  • Prijs: € 65 (incl diner, excl BTW) voor leden – niet-leden betalen € 95 p.p. (incl diner, excl BTW).

Inschrijven kan u doen via deze link.