Opening Garden Lounge

Van Harte welkom. Officiële opening Garden Lounge!

Faculty Club heet iedereen deze zomer welkom op het mooiste terras van Leuven, in de binnentuin van het vergader- en congrescentrum in het Leuvense Groot Begijnhof. De Faculty Club Garden Lounge biedt voor elk wat wils: heerlijk oderuit zakken met een glaasje Champagne in de knusse lounge zetels, een typische britse High Tea of fijnproeven op het terrasgedeelte van restaurant Cum Laude.
U kan er eveneens zalig vergaderen in open lucht.

Op woensdag 2 mei hebben directeur Peter Herbiest en het hele Faculty Club team het genoegen om u vanaf 14 uur uit te nodigen op de feestelijke opening van onze Garden Lounge.

We gaan van start met een keynote presentatie van Cédric Van Branteghem: “Faster, Stronger, Smarter, the link between business and top sport”.

Cédric is 8-voudig Belgisch Kampioen en heeft twee Olympische Spelen achter de boeg. Hij heeft het intussen geschopt tot Meeting Directeur van de grootste en drukst bezochtste atletiekmeeting ter wereld, de Memorial Van Damme.

Na deze keynote presentatie kan u Faculty Club ontdekken, doorlopend genieten van live cooking en een drankje nuttigen in onze lounge. Omstreeks 17 uur vindt de officiële opening plaats. Schrijf u hiernaast snel in!

woensdag 2 mei

Faculty Club Leuven (Groot Begijnhof 14, 3000 Leuven)

Timing
– 14u00: Keynote presentatie Cédric Van Branteghem
– 15u00: Netwerk moment + live cooking
– 17u00: Officiële opening Garden Lounge
– 19u00: Einde

Inschrijvingsformulier opening Garden Lounge woensdag 2 mei 2018.