VOKA Openbedrijvendag

Werp een blik achter de schermen!

Faculty club biedt u de mogelijkheid om u in te schrijven voor onze twee optionele activiteiten. Deze activiteiten zijn:

• Rondleiding door het Groot Begijnhof & het Convent van Chièvres (11u00 tot 16u30)
  • Korte lezing over de geschiedenis van het Groot Begijnhof door ere-rector Vervenne in de Sint-Jan-de-Doperkerk
    (14u00 tot 14u45)

De eerste activiteit zal doorgaan in het Begijnhof en ons bijgebouw (Convent van Chièvres) en zal maximum 30 minuten duren.
De tweede activiteit zal doorgaan in de Sint-Jan-de-Doperkerk van het Groot Begijhof, deze rondleiding zal 15 minuten duren.

Schrijf u hiernaast snel in want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijvingsformulier VOKA Openbedrijvendag zondag 6 oktober 2019.