Flexi-jobs

Wil je wat bijverdienen als kelner of barman/vrouw? Faculty Club is op zoek naar mensen die willen werken binnen het flexi-job systeem.


Flexi-jobs

Wil je wat bijverdienen als kelner of barman/vrouw? Faculty Club is op zoek naar mensen die willen werken binnen het flexi-job systeem

***

Wat is een flexi-job en wie komt hiervoor in aanmerking?

De flexi-job is een soepele vorm van tewerkstelling binnen de horeca. De bedoeling is om bijverdienen toe te laten op een fiscaal vriendelijke wijze. Het afgesproken loon houd je immers ook netto over.

Ben je op dit ogenblijk of tijdens de afgelopen 3 kwartalen reeds bij een andere werkgever tewerkgesteld voor minimum 80%? Dan is de flexi-job misschien wel iets voor jou!

***

Heb je al wat ervaring in de horeca en voel je je geroepen om een centje bij te verdienen in een prachtige historische setting? Schrijf je dan in via kris.andries@facultyclub.be. Voeg hierbij je CV en een korte motivatie.

Als je in aanmerking komt, wordt er een korte test voorzien om te zien of je er helemaal klaar voor bent.

 

"Professionals twijfelen nooit! Faculty Club is de plek bij uitstek voor de organisatie van seminaries, vergaderingen, persconferenties of meerdaagse congressen. "