Strategische alliantie

Strategische alliantie

Hotel TH4TH en Faculty Club kondigen vandaag aan dat ze in een samenwerkingsverband stappen.

Het luxueuze hotel TH4TH met prachtige binnentuin belichaamt het vierde leven sinds de 15e eeuw van het historisch pand op de Grote Markt van Leuven.

Het gerenommeerde Faculty Club dat in het historisch kader ligt van het 13e eeuwse Groot Begijnhof (Unesco Werelderfgoed), maakt deel uit van de KULeuven.

Door de adembenemende ligging zijn de gerestaureerde gebouwen de ideale ontmoetingsplaats voor evenementen en overnachtingen.

Enerzijds beschikt Faculty Club over 22 ruimtes voor seminaries en banketten, anderzijds heeft TH4TH het nieuwste van het nieuwste in hotelaccommodatie.

Door het bundelen van de krachten zullen TH4TH en Faculty Club samen een grotere doelgroep kunnen aanspreken waarbij iedereen zijn eigenheid behoudt en één aanspreekpunt heeft.

Bedrijven die op zoek zijn naar locaties voor grote seminarie- en banketruimtes zullen worden uitgewisseld. Faculty Club biedt daarbij de mogelijkheid tot overnachtingen aan in TH4TH.

Met het uitwerken van onze gemeenschappelijke visie verruimen de mogelijkheden voor de gasten die centraal staan in ons verhaal. Dit past volledig in de ambitie van de Stad en KULeuven als Congresstad.

Yannick Bouts: “Deze samenwerking doet enorm plezier. Beide organisaties zijn complementair in activiteiten en vullen elkaar daardoor aan. Onze professionele teams zijn voorbereid om u een onvergetelijke beleving te bezorgen.”

Peter Herbiest: “Wij kunnen voortaan aanbieden wat onze klanten vragen: een all-in aanbod voor bv een meerdaags residentieel seminarie of een huwelijksfeest met overnachting, met 1 offerte en 1 facturatie. Dit maakt de benadering en administratie heel klantvriendelijk”

Contact en meer informatie:

  • Faculty Club: Peter Herbiest T: 016 32 95 00 – ph@facultyclub.be
  • The Fourth: Jordy Michiels T:016 22 75 54 – sales@tafelrond.com

The4TH & Faculty Club brochure

"Professionals twijfelen nooit! Faculty Club is de plek bij uitstek voor de organisatie van seminaries, vergaderingen, persconferenties of meerdaagse congressen. "