Vacature: Assistent Hofmeester

Faculty Club is een vergader- en congrescentrum met à la carte-restaurant, gelegen in het historisch kader van het Leuvense Groot Begijnhof. Faculty Club ontvangt gasten van de KU en UZ Leuven en van bedrijven en begeleidt hen bij de organisatie van een congres, seminarie of banket.

Taken

• In samenwerking met je team zorg je voor een perfect verloop van de service, waak je over de zaalschikking en de dienstverlening.
  • Je organiseert de werkzaamheden in de banketzalen, plant de activiteiten van het zaalpersoneel op basis van reservaties en je zorgt voor de taakverdeling.
  • Je organiseert en superviseert de bediening in de zaal en helpt bij het bedienen van de klanten (gerechten en dranken).
  • Je superviseert de mise en place van de zaal, een efficiënte indeling en opstelling van de tafels, het dienstmateriaal, enz.
  • Je waarborgt een klantvriendelijke en kwalitatieve dienstverlening.
  • Je houdt toezicht op de naleving van de huisregels.
  • Je controleert de orde en netheid in de zaal en het voorkomen van het personeel.
  • Je zorgt voor een sociale en discrete omgang met de klanten en hebt altijd aandacht voor hun wensen. Customer Delight staat hierbij centraal.
  • Je bent verantwoordelijk voor het correct opmaken van de rekening.

• Hygiënerichtlijnen en HACCP-normen zijn voor jou bekend terrein.
  • Je kan en wil werken in een twee ploegen systeem, namelijk vroege en late shift.
  • Je werkt resultaatgericht, luistert naar de klanten en beschikt over het nodige commercieel inzicht.
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig.
  • Je bent vlot ter taal in zowel Nederlands als Engels en Frans
  • Je hebt een verzorgd voorkomen.
  • Je zin voor verantwoordelijkheid, stressbestendigheid en ervaring in de horeca maken van jou de ideale kandidaat

Uurrooster: Flexibel

Startdatum: 1 September 2018

• Doorgroeimogelijkheden in een stabiele omgeving