Vacature: onthaalbediende

Faculty Club is een vergader- en congrescentrum met à la carte-restaurant, gelegen in het historisch kader van het Leuvense Groot Begijnhof. Faculty Club ontvangt gasten van de KU en UZ Leuven en van bedrijven en begeleidt hen bij de organisatie van een congres, seminarie of banket. Voor de vervanging van één onze medewerkers tijdens haar moederschapsrust zijn we op zoek naar een:

Onthaalbediende (m/v)

Tijdelijk contract – periode 1 september tem 30 november 2018

Functieomschrijving
– U bemant het onthaal van Faculty Club en u bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. U verwijst hen door naar de juiste vergader- of banketzaal en beantwoordt vragen met de glimlach.
– U beantwoordt telefoons en volgt de mailbox van het onthaal op.
– U staat in voor de facturatie van de vergaderingen en banketten.
– U maakt reservaties in ons à la carte restaurant.
– Daarnaast bent u verantwoordelijk voor nog een aantal andere administratieve taken.
– U werkt van 7u30 tot +/- 16u

Profiel
– U blijft steeds vriendelijk en klantgericht, zowel telefonisch, schriftelijk als face-to-face.
– U kan goed omgaan met cijfers en bent administratief sterk en goed georganiseerd.
– U kan werken in teamverband en u kan zich flexibel opstellen.
– U heeft een perfecte kennis van het Nederlands en beheerst de Franse en Engelse taal.
– U bent computervaardig en u kan zich snel inwerken in een nieuwe omgeving.
– U heeft een verzorgd voorkomen.

Interesse?
Stuur voor 23 april 2018 uw gemotiveerde brief met curriculum vitae naar Faculty Club, t.a.v. HR, Groot Begijnhof 14, 3000 Leuven of via mail naar hr@facultyclub.be.