welkom bij

Cum Laude

de keuken

Fine dining

In het eeuwenoude historische kader van het Groot Begijnhof van Leuven geniet u van een unieke culinaire beleving bij restaurant Cum Laude. Bij mooi weer kan serveren we op ons prachtig buitenterras.

De keuken is een combinatie van traditionele haute cuisine, samen met vindingrijkheid en creativiteit, en eigen ervaringen als chef-koks. Versheid, seizoensinvloeden en interessante smaken spelen hierbij een belangrijke rol. 

Cum Laude is open van maandag tot woensdag voor de lunch en van maandag tot vrijdag voor het diner. 

U kunt in ons restaurant terecht met groepen tot max. 8 personen. Vanaf 6 personen vragen we om één menukeuze door te geven.

meet the team

Ontmoet het toegewijde team van restaurant Cum Laude. Chef Yogi Tabak leidt de keuken met passie en creativiteit, ondersteund door sous-chef Pedro Peres, die streeft naar perfectie in elke smaakvolle creatie. Samen stellen ze menu’s samen die de zintuigen prikkelen en de verwachtingen overtreffen.

Maître Koen Devos en assistent maître Machteld Clement verwelkomen gasten met warmte en professionaliteit, zodat iedereen zich volledig thuis voelt. Hun toewijding aan gastvrijheid en aandacht voor detail dragen bij aan een unieke en onvergetelijke ervaring.

lunch menu
2 gangen €42 3 gangen €55*
Fingerfood
Gillardeau oester

Signatuur oester door chef Yogi Tabak

Asperges à la flamande
Zeebaars

prei, aardappel

Rabarber*

rijstpap, groene shiso

Seizoensmenu
4 gangen €79 5 gangen €103*
Fingerfood
Gillardeau oester

Signatuur oester door chef Yogi Tabak

Ochazuke

makreel, crispy groenten, Sencha thee dashi

Witte asperges

daslook, eigeel

Kingkrab*

lamsoor, bisque

Kalf

erwten, rode biet

Palate cleanser
Aardbei

chocolade, Kriek

A la carte - voorgerechten
Asperges à la Flamande
35
Ochazuke
39

makreel, crispy groenten, Sencha thee dashi

Witte asperges
33

daslook, eigeel

Kingkrab
52

lamsoor, bisque

A la carte - hoofdgerechten
Zeebaars
51

prei, aardappel

Kalf
47

erwten, rode biet

Zeetong
58

boter, citroen

Wagyu Kobe A5 steak (150 gr)
73

frietjes, salade

A la carte - desserts
Dame blanche
17

vers gedraaid en aan tafel geserveerd

Rabarber
16

rijstpap, groene shiso

Geaffineerde kazen van Elsen
18
Aardbei
16

chocolade, Kriek

Het was een fijne beleving in een buitengewoon mooi Begijnhof!
Katrien Vercammen
KU Leuven
Heerlijk eten in een mooi kader met geweldige bediening. Een parel van een restaurant.
Olivier Maes
Améaure
Supermooi kader en hoogstaande culinaire ervaring !
Patrick Swartenbroekx
Hydroscan

Follow us on

Close
Close