Vergaderen en congressen

Directievergaderingen met toptechnologie

Directievergaderingen met toptechnologie

Een directievergadering of een bijeenkomst van de raad van bestuur vereisen een geschikte vergaderruimte met geavanceerde infrastructuur.

Dankzij de slimme vergadertafel van Quarta kunnen bedrijven bij Faculty Club in een stijlvolle, inspirerende en hightech ruimte presentaties geven en telefoon- en videoconferenties houden via de in de tafel verzonken beeldschermen.

Onze infrastructuur is het neusje van de zalm. Daarmee introduceert Faculty Club een nieuwe vorm van vergaderen en boren we expliciet een nieuwe markt aan: het outsourcen van topvergaderingen. Vooral voor directievergaderingen of meetings van de raad van bestuur biedt deze nieuwe oplossing veel voordelen tegenover de infrastructuur die bedrijven meestal in huis hebben. Collega’s of zakenrelaties kunnen inbellen en via videoconferencing mee vergaderen vanop afstand.

Algemeen directeur Peter Herbiest: “Binnen elke organisatie is vergaderen een essentieel onderdeel van het werkproces. Maar niet elke onderneming heeft het budget om een vergaderruimte met de nieuwste technologieën in te richten.”

Reserveer uw tafel

Reserveer hier uw tafel online. Gelieve uw keuze van type en aantal personen in te geven. U krijgt dan een overzicht van de beschikbare data.

"Professionals twijfelen nooit! Faculty Club is de plek bij uitstek voor de organisatie van seminaries, vergaderingen, persconferenties of meerdaagse congressen. "