Events @Faculty Club

Finissage 29 januari

Om de fototentoonstelling van Karel Fonteyne in schoonheid af te sluiten organiseren we een finissage. Kunstenaar Karel Fonteyne zal u op 29 januari tussen 14 en 17 uur ontvangen en uitleg verschaffen over zijn prachtige werken

Valentijnsdiner 14 februari

Verwen uw geliefde of partner met een romantisch etentje bij Faculty Club. Geniet samen van een gastronomisch 4-gangen Valentijnsmenu.

Foodpairing diner 4 maart

Op zaterdag 4 maart kan u bij Faculty Club genieten van een kreeft en Bourgogne foodpairing diner. U wordt verwent met hapjes4 culinaire gerechtjes en passende wijnen. Een niet te missen ervaring!

Paasbrunch

Paasbrunch 9 april

Verras je vrienden en familie eens met een heerlijke paasbrunch! Op zondag 9 april kan u bij Faculty Club in alle gezelligheid genieten van een overheerlijke en verfijnde brunch.

Moederdagbrunch 14 mei

Moederdag is het perfecte moment om mama te verrassen met een lekkere brunch. Op zondag 14 mei kan u bij Faculty Club samen genieten van een culinaire beleving tijdens onze moederdagbrunch.

Vaderdagbrunch 11 juni

Verwen papa met een gezellige brunch! Op zondag 11 juni kan u bij Faculty Club samen genieten van een culinaire beleving tijdens onze vaderdagbrunch.