Feesten

Weekdagen

Unieke locatie met topgastronomie


Weekdagen

Van maandag tot vrijdag verwent chef Lars Vleminckx en zijn team u en uw gasten. Zij staan garant voor een lichte, dagverse keuken.

 • Menu’s

  U kan voor uw groep een keuze maken uit volgende menu’s:

  3-gangen menu = € 52,00 p.p. / € 69 p.p. (met huiswijnen) / € 77,75 p.p. (met aangepaste wijnen)
  4-gangen menu = € 60,50 p.p. / € 80,00 p.p. (met huiswijnen)  / € 89,50 p.p. (met aangepaste wijnen)
  5-gangen menu = € 72,50 p.p. / € 94,50 p.p. (met huiswijnen) / € 103.50 p.p. (met aangepaste wijnen)

  Aperitiefsuggestie aan de prijs van € 12,00 p.p. : 1 glas Méthode Traditionelle & 2 voorproevertjes of 1 glas Cava & 2 voorproevertjes

  (prijzen inclusief bediening en btw)

  Klik hier voor de keuzemenu van 08-05 tem 20-07-2017

  Klik hier voor de menukeuze van 16-08 tem 13-10-2017

 • Receptieformules

  Voor al uw recepties werkt Faculty Club voor u een formule op maat uit. Of het nu gaat over een netwerkevent in bedrijfscontext of een aperitiefmoment op een privé-feest, we vinden voor u de geschikte combinatie van dranken en hapjes.

  Wil u uw groep een volledige maaltijd aanbieden in de vorm van een uitgebreide maagvullende receptie? Gebruik dan de verschilende formules van onze hapjesparades. Deze zijn ideaal om uw netwerkevent te omkaderen: terwijl uw gasten napraten en elkaar beter leren kennen, worden ze door ons verwend met een aantal culinaire hoogstandjes. De hapjesparades kunnen worden gekozen als een alternatief voor een lunch, diner of wandelbuffet.

  Er zijn drie formules van verschillende duur. Telkens wordt na een aperitief met Cava een aanbod van koude en warme hapjes en enkele luxe-hapjes voorzien. Deze mini-gerechtjes worden aangepast volgens het seizoen. Als dessert krijgt u een aantal mini-dessertjes of een kaas- en dessertenbuffet aangeboden.
  De hapjes en gerechten worden vergezeld van witte en rode huiswijn, fruitsap, mineraalwater en pils. Koffie en thee worden voorzien bij de dessertjes.

  Heeft u interesse? Voor meer informatie kan u steeds terecht bij onze reservatiedienst op het nummer 016/32 95 00 of via info@facultyclub.be.

Onze zalen

Onze vergaderzalen zijn uitgerust met draadloos internet. Aangepaste luchtkoeling laat u ook tijdens zomerse dagen efficient vergaderen in een uniek historisch kader. Actief netwerken, ook na de vergaderingen en meetings, kan in onze lounge met bar, of bij mooi weer in de Garden Lounge, op het mooiste terras van Leuven!

Interesse?

Heeft u interesse om uw vergadering, seminarie, feest of huwelijk te laten doorgaan in Faculty Club. Vraag dan vrijblijvend meer informatie en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bereken vrijblijvend uw offerte

""