Exclusieve catering & cateringboxen

Exclusieve catering & cateringboxen

De prachtige locatie in het Groot Begijnhof van Leuven komt vanaf heden de catering (receptie, lunch, diner) bij u thuis of op locatie verzorgen. Verder kunnen bedrijven en particulieren ook lunchboxes bestellen, een mooie upgrade van een klassieke broodjeslunch en ideaal voor wie een ganse dag moet vergaderen en geen tijd heeft om buitenshuis te lunchen.

Exclusieve catering op locatie

Voor groepen van 8 tot 45 personen komt het team voor een gastronomische receptie, lunch of diner naar u toe. Zowel particulieren als bedrijven kunnen beroep doen op onze kwaliteitsvolle cateringdienst.

Zowel voor bedrijfsdiners, privéfeesten, persconferenties, garden parties, etc. kan u gebruik maken van onze dienst die wordt verzorgd met dezelfde kwaliteit en standing die u gewoon bent in de gebouwen van Faculty Club zelf.

Als klant dient u zelf enkel te zorgen voor een kamer of zaal met tafels en stoelen, en een keuken/ruimte waar het eten kan klaargemaakt worden en stromend water. Wij zorgen voor de rest.

Gastronomische keuken

Onze cateringdienst is ideale manier om uw gasten lekker eten te serveren, terwijl u er ook zelf van kunt genieten. U kan kiezen uit enkele culinaire banketformules.

Onze koks serveren een dagverse, seizoensgebonden keuken. Wijnen kunnen, indien gewenst, ook gekozen worden uit onze uitgebreide wijnkaart van restaurant Cum Laude.

Personeel met oog voor detail

Het team van Faculty Club komt met al het materiaal, een kok en bedienend personeel ter plaatse om er een onvergetelijke etentje van te maken.

De tafel wordt mooi aangekleed en gedekt en de maaltijd wordt nauwkeurig verzorgd van aperitief tot en met dessert en koffie. Daarna wordt alles uiteraard terug netjes achtergelaten, zodat u zonder zorgen nog even kunt nagenieten.


Cateringboxen

Faculty Club biedt ook enkele ontbijt- en lunchboxen aan zodat u tijdens een drukke dag alsnog gastronomisch kan genieten. Het aanbod bestaat uit een ontbijtbox en drie maaltijdboxen: basis, vegetarisch en luxe. De culinaire lunchboxen bevatten vier verfijnde gerechtjes en een dessert.

De boxen kunnen besteld worden (min. 8 personen) via de reservatiedienst van Faculty Club (016329500). Levering is mogelijk binnen een straal van 20 km, maar klanten kunnen de boxen ook gewoon zelf ophalen.

Nog vragen of wenst u een offerte aan te vragen?

Vraag meer informatie of een offerte aan bij onze sales afdeling op 016 32 95 00 of via info@facultyclub.be. Reservatie voor de catering op locatie 7 werkdagen op voorhand.

"Professionals twijfelen nooit! Faculty Club is de plek bij uitstek voor de organisatie van seminaries, vergaderingen, persconferenties of meerdaagse congressen. "