Garden Lounge

Garden Lounge

Onze garden lounge is een trendy zomerbar, een hippe koffiebar, bezienswaardigheid, vergaderlocatie én culinair restaurant in één. Ze is dus dé place to be voor alle levensgenieters.

Van april tot eind september snuift u op ons prachtige tuinterras de aangename sfeer van het Groot Begijnhof op. Natuurlijk vergezeld van een hapje en een drankje. U kunt er ook perfect vergaderen in openlucht!

Op onze uitgebreide kaart staan champagnes, cocktails, een assortiment gins, bieren, lekkere alcoholvrije dranken en fingerfood garant voor een gezellige namiddag onder de zon (of parasol).

Buiten lunchen of dineren?

Blijft u na het aperitief liever hangen voor een lekkere lunch of een uitgebreid diner? Ook dat is perfect mogelijk. Als het mooi weer is natuurlijk … Reserveer hier alvast uw tafel.

 • Buiten dineren

  Van april tot eind september kunt u terecht in onze trendy Garden Lounge. Terwijl u van ons prachtige terras en de aangename sfeer van het Groot Begijnhof geniet, kiest u uit onze uitgebreide kaart met champagnes, cocktails, een assortiment gins, bieren en fingerfood.

  Gedaan met aperitieven? Dan kunt u natuurlijk gewoon blijven zitten en buiten eten. Kies uit onze overheerlijke menu’s in ons à la carte restaurant. Onze chef verwent u elke middag en avond met een aantal topsuggesties.

 • Vergaderen in openlucht

  In onze Garden Lounge kunt u ook netwerken en vergaderen in openlucht. Bent u op zoek naar een originele break-outruimte voor uw vergadering? Zoekt u een unieke locatie voor een brainstorming met collega’s? Ontmoet u nieuwe klanten en prospecten graag in een gezellig kader? Ons prachtige terras geeft ongetwijfeld de nodige inspiratie tijdens zo’n ‘open air meeting’.

  Wij zorgen alvast voor hapjes en drankjes:

  • ijsgekoelde frisdranken
  • versnaperingen (cake, koekjes …)
  • een bord tapas en een glas champagne aan het einde van uw meeting

  Goed om weten: enkel mogelijk op weekdagen!

"In alle rust genieten op het mooiste terras van België gelegen te midden van UNESCO werelderfgoed."