Vergaderen en congressen

Vergaderen en congressen

Een inspirerende locatie om te vergaderen en congressen te organiseren in Leuven met een geavanceerde infrastructuur.

Faculty Club is de perfecte locatie voor:

 • directievergaderingen
 • (residentiële) seminaries
 • workshops
 • congressen

Op zoek naar een unieke locatie om te brainstormen met collega’s, workshops en seminaries te houden of een compleet congres of bedrijfsevent te organiseren? Met andere woorden, inspirerende en goed bereikbare vergaderruimte met één of meerdere zalen waar u uw gasten, sprekers en klanten in alle comfort kunt onthalen?

Onze vergaderruimtes zijn vlot bereikbaar, beschikken over een ruime parking en liggen allemaal in het historische kader van het Groot Begijnhof. Deze oase van rust in de buurt van de Leuvense binnenstad inspireert en biedt de nodige sereniteit om doeltreffend te vergaderen.

Meetings

Faculty Club is de perfecte locatie voor de organisatie van vergaderingen en congressen. We bieden verscheidene all-in arrangementen aan, of het nu gaat om een seminarie of om meerdaagse conferenties. Speciale wensen? Vraag dan een programma op maat aan.

Al onze vergaderzalen zijn uitgerust met wifi. Actief netwerken kan in onze lounge, of bij mooi weer in de Garden Lounge.

 • Directievergaderingen met toptechnologie

  Een directievergadering of een bijeenkomst van de raad van bestuur vereisen een geschikte vergaderruimte met geavanceerde infrastructuur.

  Dankzij de slimme vergadertafel van Quarta kunnen bedrijven bij Faculty Club in een stijlvolle, inspirerende en hightech ruimte presentaties geven en telefoon- en videoconferenties houden via de in de tafel verzonken beeldschermen.

  Onze infrastructuur is het neusje van de zalm. Daarmee introduceert Faculty Club een nieuwe vorm van vergaderen en boren we expliciet een nieuwe markt aan: het outsourcen van topvergaderingen. Vooral voor directievergaderingen of meetings van de raad van bestuur biedt deze nieuwe oplossing veel voordelen tegenover de infrastructuur die bedrijven meestal in huis hebben. Collega’s of zakenrelaties kunnen inbellen en via videoconferencing mee vergaderen vanop afstand.

  Algemeen directeur Peter Herbiest: “Binnen elke organisatie is vergaderen een essentieel onderdeel van het werkproces. Maar niet elke onderneming heeft het budget om een vergaderruimte met de nieuwste technologieën in te richten.”

 • Klant en kwaliteit staan centraal

  Faculty Club staat voor culinaire kwaliteit en modern vergadercomfort. Investeringen in onze vergaderzalen en infrastructuur maken van Faculty Club een unieke plaats voor kwaliteitsvolle bedrijfsevenementen en familiefeesten.

  Voor onze klantgerichte service kreeg ons team de Gouden Versnelling van het Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg. Daarnaast verwierven we een vermelding in de Michelingids. De twee bestekjes die we van de gids kregen, zijn een kroon op het gastronomische werk van de afgelopen jaren.

  Customer Delight Host voor een perfect onthaal van uw gasten

  Onze congresservice werkt volgens een alles-naar-wensformule. Faculty Club levert voor iedere klant een arrangement op maat. Om uw behoeften volledig in te lossen en optimale tevredenheid te garanderen, staat een speciale Customer Delight Host in voor het onthaal en de begeleiding van onze klanten.

  De Customer Delight Host verwelkomt en begeleidt congres- en seminariegasten op de dag van het event. Ons salesteam helpt bij de planning en de organisatie vooraf. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over de concrete uitvoering van uw congres, seminarie of event bij Faculty Club.

  Maar dat is lang niet alles:

  • Heeft u hulp nodig om geschikte hotelaccomodatie te vinden?
  • Zoekt u nog een cultureel of actief outdoor event als aanvulling op uw wetenschappelijk programma?
  • Waar kunt u terecht voor een geschikte shuttleservice?

  Wij helpen u graag verder en bouwen ons aanbod uit volgens uw vraag.

  Op die manier maakt Faculty Club van uw vergadering, congres of incentive gegarandeerd een succes!

 • Arrangement op maat

  Heeft u bijzondere wensen? Geen probleem! Naast de standaard vergaderarrangementen kunt u ook voor een gepersonaliseerd programma kiezen. Ons salesteam ontwerpt samen met u een à-la-carte-arrangement dat aan al uw wensen voldoet. U kiest zelf uit het aanbod van onze lunchformules en versnaperingen tijdens de breaks. Ontdek onze arrangementen.

  Bij een arrangement op maat moet u ook de huur van de vergaderzaal mee opnemen in het pakket. Wij voorzien voor de hele groep hetzelfde arrangement.

  Seminaries organiseren

  Een seminarie staat of valt natuurlijk met de locatie. Bij Faculty Club bent u natuurlijk aan het juiste adres. We zijn vlot bereikbaar, er is ruime parkeergelegenheid en het historische kader trakteert u op een flinke dosis inspiratie.

  Wil u uw gasten ook een overnachting aanbieden? Voor de organisatie van uw residentiële seminaries werkt Faculty Club samen met hotel The Fourth.

 • Vergaderarrangementen

  Faculty Club biedt diverse all-in vergaderarrangementen aan die worden verzorgd door ons keukenteam.

  • Starterspakket

   • Onthaalkoffie + koffiepauze in voor- en namiddag met koffie, thee en fruitsap
   • Lunch met 3 broodjes per persoon met klassiek beleg, incl. dranken (koffie, thee, fruitsap en frisdranken), op buffet geserveerd

   Prijzen incl. btw

   €55 p/p
  • Standaard I arrangement

   • Onthaalkoffie + koffiepauze in voor- en namiddag met koffie, thee, fruitsap, frisdranken, ovenverse mini-ontbijtkoek en huisbereide cake
   • Lunch met 3 luxebroodjes per persoon, incl. dranken (wijn, koffie, thee, fruitsap en frisdranken), op buffet geserveerd

   Prijzen incl. btw

   (Prijs halve dag: €61 p/p)

   €71 p/p
  • Standaard II

   • Onthaalkoffie + koffiepauze in voor- en namiddag met koffie, thee, fruitsap, frisdranken, ovenverse mini-ontbijtkoek en huisbereide cake
   • Lunch met 4 luxebroodjes per persoon + dessert, incl. dranken (wijn, koffie, thee, fruitsap en frisdranken), op buffet geserveerd

   Prijzen incl. btw

   (Prijs halve dag: €66,50 p/p)

   €77 p/p
  • Standaard III

   • Onthaalkoffie + koffiepauze in voor- en namiddag met koffie, thee, fruitsap, frisdranken, ovenverse mini-ontbijtkoek en huisbereide cake
   • 2-gangenlunch van de chef met hoofdgerecht en dessert, aan tafel geserveerd of buffet met salades en quiches (waarvan 1 vegetarisch), soep van de dag en dessert, op buffet geserveerd, incl. dranken (wijn, water, frisdrank, koffie en thee)

   Prijzen incl. btw

   (Prijs halve dag: €72 p/p)

   €82 p/p
  • Business arrangement

   • Onthaalkoffie + koffiepauze in voor- en namiddag met koffie, thee, fruitsap, frisdranken, ovenverse mini-ontbijtkoek en huisbereide cake
   • 3-gangenlunch van de chef met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, aan tafel geserveerd, incl. dranken (wijn, water, frisdrank, koffie en thee)

   Prijzen incl. btw

   (Prijs halve dag: €79 p/p)

   €86.50 p/p

Reserveer uw tafel

Reserveer hier uw tafel online. Gelieve uw keuze van type en aantal personen in te geven. U krijgt dan een overzicht van de beschikbare data.

"Faculty Club is de ontmoetingsplaats bij uitstek voor netwerking tussen academici en ondernemers. Faculty Club verzorgt een unieke congres- en restaurantservice."