Residentiële seminaries

Residentiële seminaries

Een seminarie staat of valt natuurlijk met de locatie. Bij Faculty Club bent u natuurlijk aan het juiste adres. We zijn vlot bereikbaar, er is ruime parkeergelegenheid en het historische kader trakteert u op een flinke dosis inspiratie.

Wil u uw gasten ook een overnachting aanbieden? Voor de organisatie van uw residentiële seminaries werkt Faculty Club samen met hotel The Fourth. Onze Customer Delight Host geeft u graag advies voor de organisatie van uw event. Vraag een offerte aan.

Partnership

Het luxueuze hotel TH4TH met prachtige binnentuin belichaamt het vierde leven sinds de 15e eeuw van het historisch pand op de Grote Markt van Leuven.

Het gerenommeerde Faculty Club dat in het historisch kader ligt van het 13e eeuwse Groot Begijnhof (Unesco Werelderfgoed), maakt deel uit van de KULeuven.

Door de adembenemende ligging zijn de gerestaureerde gebouwen de ideale ontmoetingsplaats voor evenementen en overnachtingen. Enerzijds beschikt Faculty Club over 22 ruimtes voor seminaries en banketten, anderzijds heeft TH4TH het nieuwste van het nieuwste in hotelaccommodatie.

Raadpleeg onze brochure.

Reserveer uw tafel

Reserveer hier uw tafel online. Gelieve uw keuze van type en aantal personen in te geven. U krijgt dan een overzicht van de beschikbare data.

"Professionals twijfelen nooit! Faculty Club is de plek bij uitstek voor de organisatie van seminaries, vergaderingen, persconferenties of meerdaagse congressen. "