Green Key

Green Key

De inspanningen die we de laatste jaren hebben gedaan in het kader van maatschappelijk verantwoord en milieubewust ondernemen, werden beloond met het label ‘de Groene Sleutel’. En dit wordt niet zomaar uitgereikt! De laureaten moeten voldoen aan een hele reeks criteria voor energie, water en mobiliteit. Ze hebben een ambitieus milieubeleidsplan, milieubewuste medewerkers springen zuinig om met water en energie, doen aan afvalpreventie en sporen hun gasten aan tot milieubewust gedrag. In 2012 waren we bij de eerste meetinglocaties die de Groene Sleutel in ontvangst mochten nemen.

Het label is één jaar geldig. Duurzaamheid in al zijn aspecten blijft sterk verweven in onze bedrijfsvoering. Voor al onze koffiebreaks werken we met fairtrade producten. Intussen blijven we ook zelf ons eigen water bottelen, ons afval sorteren, etc. Ook beschikken we over enkele bedrijfsfietsen en het ecoilet label.

Wilt u graag zelf komen ontdekken hoe Faculty Club aan duurzaamheid werkt? Neem dan vandaag nog contact op en check onze beschikbaarheid voor uw volgende vergadering, lunch of diner. We vernemen ook graag uw duurzame suggesties! Contacteer ons of deel ons mee welke  “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen” acties uw bedrijf onderneemt. Klik hier voor ons duurzaamheids- en milieubeleidsverklaring Faculty Club.

"Professionals twijfelen nooit! Faculty Club is de plek bij uitstek voor de organisatie van seminaries, vergaderingen, persconferenties of meerdaagse congressen. "