Business to Academia

Business to Academia

CONCEPT

Business to Academia is een forum dat topexecutives uit het bedrijfsleven met gerenommeerde academici uit binnen- en buitenland samenbrengt om gezamenlijk rond een specifiek maatschappelijk thema te debatteren. Faculty Club verwelkomt hen in eigen huis; een uitgelezen plek die al van oudsher de academische én zakenwereld samenbrengt. B2A werkt samen met Leuven MindGate en is erg ambitieus qua niveau en kwaliteit.

business to academia leuven mindgate b2a

Business to Academia

B2A is een sterk interactief forum waarin gelijk- en andersgezinden een klankbord of inspiratiebron vinden voor de uitdagingen en mogelijkheden die nieuwe ontwikkelingen en trends met zich meebrengen. Deelnemers kunnen actief ideeën, initiatieven en inzichten met elkaar uitwisselen.

Het debat wordt afgesloten met een netwerkgedeelte. Faculty Club verwent de aanwezigen volgens de gekende formule met uitgelezen hapjes en drankjes.

FORMATS

 B2A is één concept, maar maakt verschillende formats mogelijk: kleinschalige fora in eigen beheer, in samenwerking of synergie met andere organisaties, een keer iets grootschaliger om ook een breder publiek van dienst te zijn, een interactief debat, een lezing enz. B2A kan zowel ’s ochtends, overdag, als ’s avonds programmeren, in functie van de specifieke doelgroep en van het gekozen format.

Hieronder kan u meer informatie over de komende events terugvinden.

"Professionals twijfelen nooit! Faculty Club is de plek bij uitstek voor de organisatie van seminaries, vergaderingen, persconferenties of meerdaagse congressen. "