Summer inspiration & opening garden lounge

Op dinsdag 7 mei organiseert Faculty Club Leuven een summer inspiration event. Meer info en inschrijven.

Op dinsdag 7 mei 2019 organiseert Faculty Club Leuven een summer inspiration. Tijdens dit event zullen er verschillende interactieve workshops plaatsvinden. Op deze manier kunt u zelf kennis maken met enkele mogelijkheden om uw eigen event uit te breiden. Na de workshops kunt u genieten van een hapje en een drankje in onze Garden Lounge. Kan u er niet bij zijn tijdens de workshops dan is er nog de mogelijkheid om u enkel in te schrijven voor het receptie gedeelte.

Timing

– 15u00: Summer inspiration met interactieve workshops
– 17u00: Opening garden lounge met culinaire belevingen
– 19u00: Einde

Locatie

Faculty Club Leuven (Groot Begijnhof 14, 3000 Leuven). Gratis auto- en fietsparking voor de deur.

Korte inhoud workshops

Cocktailicious: Dompel je onder in de wereld van cocktails en mocktails en maak kennis met Cocktailicious. De ideale formule voor een hippe teambuilding!
Wolfpack: Your team – our passion! Wolfpack is de ideale partner om je team sterker te maken. Tijdens deze energieke sessie ervaar je zelf wat ademhaling, beweging, focus en loslaten met je kan doen.
Creatief Brainstormen i.s.m. Noventus: Brainstorm, een vaak gebruikt woord, maar hoe ga je effectief op zoek naar nieuwe ideeën of oplossingenvoor problemen? Hoe zorg je ervoor dat dit snel en efficiënt verloopt, dat iedereen die aanwezig is betrokken is en dat je beroep kunt doen op het creatieve potentieel van je team? In de inspirerende omgeving van de Westwing lichten we een tipje van de sluier, hands-on en met gebruik van digitale tools.
Mini B2A i.s.m. Leuven Mindgate: Wist je dat het Leuvense een bijzonder sterke regio is voor de health, high-tech en creativity sectoren? Wist je dat er dagelijkse kruisbestuivingen tussen de drie gebeuren? Wist je dat de organisatie Leuven MindGate opgericht is door kennisinstellingen, bedrijven en overheidsinstellingen die Leuven op de internationale kaart willen plaatsen met een focus op die drie sleutelsectoren? Wist je dat Leuven MindGate en Faculty Club al jaren lang samen de reeks events “Business to Academy” organiseren? Op de inspiratie dag van 7 mei bieden wij u een proevertje aan. Kom langs de Leuvense ondernemer Lotte Martens te horen vertellen over haar onderneming en haar steunkousen ‘Beaufort:’ een perfecte combinatie van health, high-tech, en creativiteit.

Inschrijven kunt u hiernaast doen door het formulier in te vullen.

Event partners: Leuven MindGate, Noventus, zakentoerisme Vlaams-Brabant, Wolfpack, Cocktailicious, Goessens Wijnen, AB Inbev, Cufab drinks, Geyskens, De Zoete Ridder, DJ Boniface, Verde bloemencreaties, Brouwerij Omer Vander Ghinste, Kopjethee, Java coffee company.

• 07/05/2019
Inschrijvingsformulier summer inspiration en opening Garden Lounge dinsdag 7 mei 2019.