Feesten

Weekdagen

Unieke locatie met topgastronomie


Weekdagen

Chef Lars Vleminckx en zijn team verwennen u en uw gasten. Zij serveren een lichte, dagverse keuken.

 • Menu’s

  U kan voor uw groep een keuze maken uit een 3-, 4- of 5-gangen menu. Daarnaast kan u ook nog kiezen tussen drie verschillende aperitiefsuggesties.

 • Receptie organiseren?

  Organiseert u een receptie voor uw klanten, personeel of zakenrelaties? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen onze locatie is uniek, ook onze cateringformules verbluffen uw gasten.

  Formule op maat

  Voor al uw recepties werkt Faculty Club een formule op maat uit. Of het nu om een netwerkevent voor bedrijven of aperitiefbuffet tijdens een privéfeest gaat, we presenteren u de geschikte combinatie van dranken en hapjes.

  Volledige maaltijd

  Wil u uw gasten tijdens een receptie een volledige maaltijd aanbieden? Ook dat kan! Onze minigerechten zijn echte culinaire parades die uw netwerkevent naar een hoger niveau tillen. Er zijn drie verschillende formules mogelijk.

  Telkens serveren we na een aperitief met cava een aanbod van koude en warme hapjes en enkele luxehapjes. Deze hapjes worden aangepast volgens het seizoen. Het dessert bestaat uit een aantal minidesserts of een kaas- en dessertbuffet.

  Bij de hapjes en gerechten serveren we witte en rode huiswijn, fruitsap, mineraalwater, pils en natuurlijk koffie en thee.

  U merkt het: terwijl uw gasten napraten en elkaar beter leren kennen, leggen wij ze in de watten. Het perfecte alternatief voor een lunch, diner of walking dinner!

  Info

  Interesse? Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij onze reservatiedienst terecht, op het nummer 016/32 95 00 of via info@facultyclub.be.

Interesse?

Heeft u interesse om uw vergadering, seminarie, feest of huwelijk te laten doorgaan in Faculty Club. Vraag dan vrijblijvend meer informatie en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bereken vrijblijvend uw offerte

""