Vergaderen en congressen

Klant en kwaliteit staan centraal

Faculty Club staat voor culinaire kwaliteit en modern vergadercomfort. Investeringen in onze vergaderzalen en infrastructuur maken van Faculty Club een unieke plaats voor kwaliteitsvolle bedrijfsevenementen en familiefeesten. Voor onze klantgerichte service kreeg ons team de Gouden Versnelling van het Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg. Daarnaast verwierven we een vermelding in de Michelingids. De twee bestekjes die […]


Klant en kwaliteit staan centraal

Faculty Club staat voor culinaire kwaliteit en modern vergadercomfort. Investeringen in onze vergaderzalen en infrastructuur maken van Faculty Club een unieke plaats voor kwaliteitsvolle bedrijfsevenementen en familiefeesten.

Voor onze klantgerichte service kreeg ons team de Gouden Versnelling van het Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg. Daarnaast verwierven we een vermelding in de Michelingids. De twee bestekjes die we van de gids kregen, zijn een kroon op het gastronomische werk van de afgelopen jaren.

Customer Delight Host voor een perfect onthaal van uw gasten

Onze congresservice werkt volgens een alles-naar-wensformule. Faculty Club levert voor iedere klant een arrangement op maat. Om uw behoeften volledig in te lossen en optimale tevredenheid te garanderen, staat een speciale Customer Delight Host in voor het onthaal en de begeleiding van onze klanten.

De Customer Delight Host verwelkomt en begeleidt congres- en seminariegasten op de dag van het event. Ons salesteam helpt bij de planning en de organisatie vooraf. U kunt bij ons terecht met al uw vragen over de concrete uitvoering van uw congres, seminarie of event bij Faculty Club.

Maar dat is lang niet alles:

  • Heeft u hulp nodig om geschikte hotelaccomodatie te vinden?
  • Zoekt u nog een cultureel of actief outdoor event als aanvulling op uw wetenschappelijk programma?
  • Waar kunt u terecht voor een geschikte shuttleservice?

Wij helpen u graag verder en bouwen ons aanbod uit volgens uw vraag.

Op die manier maakt Faculty Club van uw vergadering, congres of incentive gegarandeerd een succes!

"Faculty Club wil u als klant een totaalpakket aanbieden. Daarbij willen wij met ons aanbod, met onze service en met onze prijs/kwailiteitsverhouding dé referentie zijn in onze sector. Hierbij staat Customer Delight centraal."