The WestWing

The WestWing

Een ruimte voor creativiteit en innovatie op een uitzonderlijke plek

Begin 2017 werden de 16e eeuwse stallingen van het Groot Begijnhof omgetoverd tot The WestWing, een gloednieuwe ruimte waarin bedrijven hedendaags kunnen werken en vergaderen maar ook creëren en ontwikkelen, ondersteund door de modernste technologie. Organisaties die hun toekomstvisie willen gestalte geven in deze snel veranderende wereld, kunnen in alle rust en comfort brainstormen over businessmodellen, de organisatiestructuur of de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten.

‘The WestWing’ biedt met haar 4 inspirerende ruimtes de ideale omgeving voor innovatief en creatief vergaderen.

Het intieme karakter van ‘the WestWing’, inclusief de hoogstaande culinaire omkadering, nodigt natuurlijk ook uit tot het houden van private diners en recepties.

De zalen van de WestWing kan u hieronder bekijken. Voor onze brochure klik hier.

  • State of the art

    Het vergaderproces wordt volledig digitaal ondersteund door een state-of-the-art interactieve wand die een ontwerpproces van A tot z instant digitaal verwerkt en beveiligd archiveert. Eén wand maakt de flip-chart, het white-board en de post-it overbodig. Creatieve medewerkers vormen immers maar één schakel die leidt naar een baanbrekend idee. Daarnaast is er ook een rustgevende en stimulerende omgeving nodig die de opeenvolgende stappen in het ideeënproces bewerkstelligt en ondersteunt.

    Neem hier alvast een kijkje naar de mogelijkheden van de wand.

Onze Locaties

Onze vergaderzalen met hightech uitrusting ademen geschiedenis. Al onze zalen zijn natuurlijk uitgerust met wifi. Dankzij de airco vergadert u ook tijdens zomerse dagen in een aangenaam, efficiënt en uniek historisch kader. Liever buiten vergaderen bij mooi weer? Dat kan, in onze Garden Lounge.

De juiste vergaderzaal kiezen is makkelijk. Vergelijk de zalen met elkaar volgens capaciteit, afmetingen en andere functies. Heeft u interesse om uw vergadering, seminarie of teambuilding te laten doorgaan in Faculty Club? Vraag dan vrijblijvend een offerte of informatie en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Organiseert u een exclusieve vergadering zoals een directievergadering of bijeenkomst van de raad van bestuur? Dan kunt u terecht bij onze luxueuze en volledig uitgeruste vergaderzaal met Quarta-tafel.

Na een vergadering of meeting kunt u actief netwerken in onze lounge met bar, of praat u nog lang na op het mooiste terras van Leuven! Blijven eten kan natuurlijk ook. Neem alvast een kijkje op de menukaart van ons restaurant Cum Laude.

Interesse?

Heeft u interesse om uw vergadering, seminarie, feest of huwelijk te laten doorgaan in Faculty Club. Vraag dan vrijblijvend meer informatie en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bereken vrijblijvend uw offerte

"Professionals twijfelen nooit! Faculty Club is de plek bij uitstek voor de organisatie van uw seminaries, vergaderingen, persconferenties of meerdaagse congressen. "