The WestWing

The WestWing

Een ruimte voor creativiteit en innovatie op een uitzonderlijke plek

Begin 2017 werden de 16e eeuwse stallingen van het Groot Begijnhof omgetoverd tot The WestWing, een gloednieuwe ruimte waarin bedrijven hedendaags kunnen werken en vergaderen maar ook creëren en ontwikkelen, ondersteund door de modernste technologie. Organisaties die hun toekomstvisie willen gestalte geven in deze snel veranderende wereld, kunnen in alle rust en comfort brainstormen over businessmodellen, de organisatiestructuur of de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten.

‘The WestWing’ biedt met haar 4 inspirerende ruimtes de ideale omgeving voor innovatief en creatief vergaderen.

Het intieme karakter van ‘the WestWing’, inclusief de hoogstaande culinaire omkadering, nodigt natuurlijk ook uit tot het houden van private diners en recepties.

De zalen van de WestWing kan u hieronder bekijken.

  • State of the art

    Het vergaderproces wordt volledig digitaal ondersteund door een state-of-the-art interactieve wand die een ontwerpproces van A tot z instant digitaal verwerkt en beveiligd archiveert. Eén wand maakt de flip-chart, het white-board en de post-it overbodig. Creatieve medewerkers vormen immers maar één schakel die leidt naar een baanbrekend idee. Daarnaast is er ook een rustgevende en stimulerende omgeving nodig die de opeenvolgende stappen in het ideeënproces bewerkstelligt en ondersteunt.

    Neem hier alvast een kijkje naar de mogelijkheden van de wand.

"Professionals twijfelen nooit! Faculty Club is de plek bij uitstek voor de organisatie van seminaries, vergaderingen, persconferenties of meerdaagse congressen. "