Vergaderen en congressen

Arrangement op maat

Nood aan een gepersonaliseerd programma? Ons sales-team ontwerpt samen met u een à la carte-arrangement dat aan al uw wensen voldoet.


Arrangement op maat

Heeft u bijzondere wensen? Geen probleem! Naast de standaard vergaderarrangementen kunt u ook voor een gepersonaliseerd programma kiezen. Ons salesteam ontwerpt samen met u een à-la-carte-arrangement dat aan al uw wensen voldoet. U kiest zelf uit het aanbod van onze lunchformules en versnaperingen tijdens de breaks. Ontdek onze arrangementen.

Bij een arrangement op maat moet u ook de huur van de vergaderzaal mee opnemen in het pakket. Wij voorzien voor de hele groep hetzelfde arrangement.

Seminaries organiseren

Een seminarie staat of valt natuurlijk met de locatie. Bij Faculty Club bent u natuurlijk aan het juiste adres. We zijn vlot bereikbaar, er is ruime parkeergelegenheid en het historische kader trakteert u op een flinke dosis inspiratie.

Wil u uw gasten ook een overnachting aanbieden? Voor de organisatie van uw residentiële seminaries werkt Faculty Club samen met nabijgelegen hotels.

"Professionals twijfelen nooit! Faculty Club is de plek bij uitstek voor de organisatie van seminaries, vergaderingen, persconferenties of meerdaagse congressen. "