Vergaderen en congressen

Faculty Club is de locatie voor uw vergaderingen en seminaries.


Vergaderen en congressen

De perfecte locatie om te vergaderen en congressen te organiseren? Faculty Club is dé plek bij uitstek voor de organisatie van uw seminaries of meerdaagse congressen. Faculty Club biedt verscheidene all-in vergaderarrangementen aan. Daarnaast kan u ook opteren voor een gepersonaliseerd programma.

Al onze vergaderzalen zijn uitgerust met draadloos internet. Actief netwerken kan in onze lounge, of bij mooi weer in de Garden Lounge.

 • Boardroom met Quarta tafel

  Faculty Club introduceert een nieuwe vorm van vergaderen. Dankzij de slimme vergadertafel van Quarta kunnen bedrijven bij Faculty Club voortaan in een zowel stijlvolle als inspirerende ruimte presentaties geven, telefoon- en videoconferenties houden via in de tafel verzonken beeldschermen. Met dit nieuwe aanbod, dat behoort tot het neusje van de zalm op het vlak van vergaderen, boort Faculty Club expliciet een nieuwe markt aan: het outsourcen van top-vergaderingen. Met name voor directievergaderingen of raad van bestuur-meetings biedt deze nieuwe oplossing veel voordelen tegenover de infrastructuur die bedrijven meestal in huis hebben. Collega’s of zakenrelaties kunnen immers ingebeld worden en via de videoconferencing schermen mee vergaderen vanop afstand.

  Algemeen directeur Peter Herbiest: “Binnen elke organisatie is vergaderen een essentieel onderdeel van het werkproces. Maar niet elke onderneming heeft de budgetten om een vergaderruimte met de nieuwste technologieën in te richten. Daarom investeerden wij in de beste technologie die vandaag beschikbaar is voor vergaderingen. Videoconferencing is bijvoorbeeld een pak veiliger dan Skype, wat vandaag ook een belangrijk punt is. Bedrijven kunnen nu in alle comfort en zonder zelf te moeten investeren, hun vergaderingen, inclusief videoconferenties, hier houden. Aan onze tafel is plaats voor achttien mensen en meerdere partijen op afstand.”

 • Customer delight host

  Faculty Club investeerde in culinaire kwaliteit en modern vergadercomfort. De investeringen in onze vergaderzalen en in het restaurant maken van Faculty Club dé ontmoetingsplaats voor zowel professioneel netwerken als voor feesten met familie en vrienden.

  Dat alles wordt aangevuld met een klantgerichte service, waarvoor ons team de Gouden Versnelling van het Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg mocht ontvangen. Maar ook de opname in de Michelingids, met twee bestekjes, is een kroon op het werk van de afgelopen jaren.

  Eén van de recente actiepunten is de uitbouw van de Congresservice.

  Dat Faculty Club dankzij de alles-naar-wensformule voor iedere klant een arrangement op maat voorziet, dat wist u ongetwijfeld al. Deze service wordt nog versterkt door het onthaal en de begeleiding van onze Customer Delight Host.

  De Customer Delight Host verwelkomt en begeleidt congres- en seminariegasten op de dag van het event. Ons Sales team helpt u ook bij de planning en de organisatie vooraf. U kan bij ons terecht met al uw vragen aangaande de concrete uitvoering van uw congres, seminarie of event in Faculty Club. Maar de service gaat nog verder: heeft u nood aan hulp bij het vinden van geschikte hotelaccomodatie? Zoekt u nog een cultureel of actief outdoor event als aanvulling op uw wetenschappelijk programma? Waar kan u terecht voor een geschikte shuttleservice? Heeft u graag extra hulp bij het opstellen van het draaiboek van uw congres? Wij helpen u graag verder en bouwen ons aanbod uit, aangepast aan uw vraag.

  Op deze manier zorgt Faculty Club ervoor dat uw vergadering, congres of incentive gegarandeerd een succes wordt.

 • Werken op maat

  U kan naast de standaard vergaderpakketten ook kiezen voor een gepersonaliseerd programma: ons sales-team ontwerpt samen met u een à la carte-arrangement dat aan al uw wensen voldoet. U kiest zelf uit het aanbod van de lunchformules en de versnaperingen tijdens de breaks. Bij de samenstelling op maat dient u ook steeds de huur van de vergaderzaal mee op te nemen in het pakket. Wij voorzien hetzelfde pakket voor iedereen in uw groep.

  Seminaries

  Voor de organisatie van uw residentiële seminaries werkt Faculty Club nauw samen met het Begijnhof Congres Hotel en andere Leuvense hotels. Onze Customer Delight Host geeft u graag advies voor de organisatie van uw event.

 • Vergaderarrangementen

  Faculty Club biedt diverse all-in vergaderarrangementen aan die worden verzorgd door het team van Arenberg.

  • Starterspakket

   • Onthaalkoffie + koffiepauze in voor- en namiddag met koffie, thee en fruitsap
   • Lunch met 3 broodjes per persoon met klassiek beleg, incl. dranken (koffie, thee, fruitsap en frisdranken), op buffet geserveerd

   Prijzen incl. btw

    

   €52 p/p
  • Standaard I arrangement

   • Onthaalkoffie + koffiepauze in voor- en namiddag met koffie, thee, fruitsap, frisdranken, ovenverse mini-ontbijtkoek en huisbereide cake
   • Lunch met 3 luxebroodjes per persoon, incl. dranken (wijn, koffie, thee, fruitsap en frisdranken), op buffet geserveerd

   Prijzen incl. btw

   (Prijs halve dag: €58,00 p/p)

   €67 p/p
  • Standaard II

   • Onthaalkoffie + koffiepauze in voor- en namiddag met koffie, thee, fruitsap, frisdranken, ovenverse mini-ontbijtkoek en huisbereide cake
   • Lunch met 4 luxebroodjes per persoon + dessert, incl. dranken (wijn, koffie, thee, fruitsap en frisdranken), op buffet geserveerd

   Prijzen incl. btw

   (Prijs halve dag: €63,00 p/p)

   €73 p/p
  • Standaard III

   • Onthaalkoffie + koffiepauze in voor- en namiddag met koffie, thee, fruitsap, frisdranken, ovenverse mini-ontbijtkoek en huisbereide cake
   • 2-gangenlunch van de chef met hoofdgerecht en dessert, aan tafel geserveerd of buffet met salades en quiches (waarvan 1 vegetarisch), soep van de dag en dessert, op buffet geserveerd, incl. dranken (wijn, water, frisdrank, koffie en thee)

   Prijzen incl. btw

   (Prijs halve dag: €68,00 p/p)

   €78 p/p
  • Business arrangement

   • Onthaalkoffie + koffiepauze in voor- en namiddag met koffie, thee, fruitsap, frisdranken, ovenverse mini-ontbijtkoek en huisbereide cake
   • 3-gangenlunch van de chef met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, aan tafel geserveerd, incl. dranken (wijn, water, frisdrank, koffie en thee)

   Prijzen incl. btw

   (Prijs halve dag: €75,20 p/p)

   €82 p/p

Onze zalen

Onze vergaderzalen zijn uitgerust met draadloos internet. Aangepaste luchtkoeling laat u ook tijdens zomerse dagen efficient vergaderen in een uniek historisch kader. Actief netwerken, ook na de vergaderingen en meetings, kan in onze lounge met bar, of bij mooi weer in de Garden Lounge, op het mooiste terras van Leuven!

Interesse?

Heeft u interesse om uw vergadering, seminarie, feest of huwelijk te laten doorgaan in Faculty Club. Vraag dan vrijblijvend meer informatie en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bereken vrijblijvend uw offerte

"Faculty Club is de ontmoetingsplaats bij uitstek voor netwerking tussen academici en ondernemers. Faculty Club verzorgt een unieke congres- en restaurantservice."